- Innehåller annonslänkar för nedan nämnda varumärken -

Låt 2020 bli ditt gratisår – så gör du!

av Gratisprinsessan
gratisguide - gratisjakt - gratisprinsessan

Gott nytt 2020! Ett helt nytt år med massor av möjligheter! 🙂

Känner du att du också vill komma igång med gratissaker, gratis presenter och julklappar, få det lite bättre ekonomiskt eller spara till något större men inte vet hur? Här kommer några tips! 🙂

10 tips för att komma igång med din gratisjakt!

  1. Börja handla med rabattkuponger – har du varit nyfiken på hur du ska börja med kuponger men inte vågat ta steget? Nu är det dags!
  2. Håll koll på reklambladen – se till att göra det till en vana om söndagarna att kolla reklambladen så du är förberedd innan du åker och veckohandlar. Ett bra sätt att spara pengar! Du hittar dem bland annat hos Kampanjveckan, eReklamblad (webb & app) och Matpriskollen (både webb och app).
  3. Återbäringssidor – registrera dig på flera återbäringssidor, det är gratis, för att få pengar tillbaka när du handlar online. Här hittar du mina favoriter.
  4. Undersökningspaneler – man gör undersökningar och samlar poäng som sedan kan bytas ut mot presentkort eller andra premier. Här tipsar jag om mina favoriter.
  5. Gå med i kundklubbar – se till att gå med i många kundklubbar! Man får bättre erbjudanden, bonuscheckar, rabatter och ofta någon födelsedagspresent.
  6. Gratis saker och erbjudanden på din födelsedag – spana in listan med vad jag fick för gratis och erbjudanden när jag fyllde år.
  7. Spara till gratis flygresor – kan man verkligen spara till gratis flygresor? Ja! Vi använder bland annat Norwegian-kortet och American Express Premium!
  8. Skaffa ett drömsparkonto – sätt upp ett konto där du sätter in alla pengar som du egentligen skulle ha spenderat för kuponger och gratissaker och se summan växa! Eller investera dem i aktier!
  9. Gratis för gravida och nyblivna föräldrar – är du gravid eller har du nyss fått barn? Spana in mina tips!
  10. Följ bloggar – följ gratisbloggar för att vara beredd när det dyker upp gratissaker! Du kan följa Gratisprinsessan på BloglovinFeedly eller på Facebook. Jag finns även på Instagram som @gratisprinsessan.

Är det något du skulle vilja veta mer om? Skriv gärna en kommentar 🙂

5 kommentarer

Jessica 2020-01-01 - 22:39

Jag vill veta mer om resekorten, norweigen vs american och hur du tänker när du använder dem. Har funderat på de men inte vågat riktigt.

Gratisprinsessan 2020-01-15 - 09:28

Det ska jag absolut skriva mer om! 🙂

Bara jag 2020-02-06 - 02:25

Deras rese försäkring (norwegian) är iaf värdelös. Det ska ju ingå när man betalar med kortet men dom gör inget om man inte är mer än 30% invalid efter 2 år om man är med om olycka.

Josefin 2020-02-19 - 22:11

Hej, jag hade för mig att det var en app där man promenerade och hittade gåvor är den fortfarande aktuell? Isåfall vad heter den?

Gratisprinsessan 2020-02-25 - 00:55

Den är nog inte aktuell längre.

Kommentarer är avstängda.