Spara pengar med återbäringssidor

cashbacksidor - pengar tillbaka när du shoppar online
– Innehåller annonslänkar –

OBSERVERA: Denna sida uppdaterades senast 2022-11-18. Jag reserverar mig för ändringar av villkor/startbonusar hos återbäringssidorna.

Se till att bli medlem i flera olika återbäringssidor/cashbacksidor! Det är gratis. När du väl ska handla så kolla vilken av dem som ger högst återbäring! Så istället för att shoppa i butik kan du tjäna på att handla på internet.

Det fungerar så här: du loggar in på återbäringssidan och söker efter din butik och klickar dig in på den. När du sedan handlat så får du en viss procent av köpesumman tillbaka. Det kan ta olika lång tid men oftast mellan 15-45 dagar. Kom ihåg att inte surfa in på något annat emellan för då kan spårningen brytas och då får du ingen återbäring. Glöm inte att stänga av din AdBlocker också!

Frågor & svar

  1. Är cashbacksidor gratis? Japp, helt gratis!
  2. Kan jag vara medlem i flera cashbacksidor samtidigt? Ja, absolut! På så vis kan du jämföra dem och se vilken av dem som ger dig högst återbäring!
  3. Kan man använda sig av flera cashbacksidor samtidigt när man handlar? Nej, du kan bara gå genom en sida åt gången. Välj den med högst återbäring!
  4. Kan jag kombinera rabattkod och en återbäringssida? Nej, inte om du inte har fått rabattkoden direkt från återbäringssidan. Använder du en annan rabattkod kan din återbäring nekas!

Bli medlem i dessa 8 cashbacksidor idag!

  • Cashbackshopping – när du registrerar dig får du 50 kr i startbonus.
  • MyBonus – 60 kr i välkomstbonus via min länk (ordinarie är 50 kr). Vill du hellre ladda ner deras app så anger du koden prinsessan60 för att få din välkomstbonus!
  • Refunder – du får 50 kr i startbonus om du handlar för över 100 kr.
  • Cashback Ninja – 50 kr i startbonus. Utbetalning vid 100 kr.
  • Cashbacker – Ingen välkomstbonus dessvärre. Du kan begära utbetalning när du kommit upp i 100 kr.
  • Reward Network – 10 kr i välkomstbonus.