Info

kuponger gratisprinsessan

Gratisprinsessan är en blogg som tipsar om gratis saker, spartips och bra erbjudanden. Den drivs av mig, Malin, en 33-åring som är bosatt i Kristianstad. Jag har bloggat på både engelska och svenska sedan 2001, men det var inte förrän 2012 som jag startade Gratisprinsessan.

Det var nämligen i samband med att jag blev arbetslös en period som intresset för hur gratissaker och kuponger både kunde sätta guldkant på vardagen samt gav möjligheten att spara en hel del pengar. Därför beslutade jag mig för att starta en blogg för att tipsa andra i liknande situationer.

Sedan starten har Gratisprinsessan inspirerat och hjälpt många att få ut det där lilla extra av tillvaron – helt gratis! Jag hoppas att även du blir inspirerad!

Vill du komma i kontakt med mig? Maila mig då på info@gratisprinsessan.se

Det förekommer värvningslänkar och reklamlänkar på denna blogg. Samarbeten är dock tydligt märkta! Läs mer på sidan PR & Policy.

Har medverkat i

6 Kommentarer

 • Svara
  Roger
  2017-10-30 kl. 16:43

  Hej Gratisprinsessan!
  Vill tipsa om ett riktigt bra erbjudande om en gratis kopp kaffe mitt på Stureplan på Löfbergs exklusiva Rosteri & Kaffebar.

  Alla som laddar ner och visar upp QStamp appen i kassan får en god kopp bryggkaffe.
  1 kopp per person.

  Gäller till 13 Nov.
  Hälsningar/
  Roger
  QStamp

 • Svara
  Helen
  2017-11-22 kl. 19:49

  Hej, jag tjänade : ) sjukt mycket på att bli kund hos Mat.se. Med koden GLENN2017 fick jag 175 kr rabatt när jag handlade för över 700. Jag fick 100 kr från wrapp eftersom jag handlade med mitt kort och ytterligare 105 kr för att jag gick in på Mat.se genom Bonusway. Det vill jag påstå är ett rejält klipp! Tack för att du finns här med dina fina tips!

  • Svara
   Gratisprinsessan
   2017-11-22 kl. 20:41

   Vad kul att du fick så mycket tillbaka Helen! Ett riktigt klipp! 😀

 • Svara
  Helen
  2017-11-24 kl. 19:15

  Gode tider, jag har blivit galen på riktigt. Shoppar som aldrig förr och slantar ramlar in från wrapp, refunder och bonusway. Alltså detta är inte bra för mig som redan innan var lite shopaholic… Nåväl idag gjorde jag dock ett megaklipp. Handlade i Gallerian i Stockholm och fick hälften tillbaka i form av presentkort som jag kan använda i valfri affär där. Hade lagt undan kläder innan som jag bara gick och betalade exakt kl 15 och så en sprint upp och hämta ut presentkortet. Men alltså, jag håller på att gå helt bananas här. Och maken säger förnuftigt “en kan aldrig tjäna på att göra av med pengar”. Och det har han ju inte fel i. Det handlar väl om att köpa det en ändå skulle köpa och inte en massa annat…

  • Svara
   Gratisprinsessan
   2017-11-24 kl. 21:48

   Precis Helen! Man ska planera sina köp och inte bara shoppa loss. På det viset sparar man mycket pengar för då köper man ju inte en massa onödigt även om man får rabatt! 🙂

Skriv en kommentar