Spara till gratis flygresor!

av Gratisprinsessan
gratis flygresor

Idag kom mitt Norwegian kreditkort med posten! En anledning till att jag har inte varit sådär pigg på att skaffa kreditkort tidigare är att jag inte gillar att handla för pengar jag inte har. För så är det ju egentligen, man ”lånar” pengarna och det har jag inte känt mig riktigt bekväm med tidigare.

Från och med 1 augusti 2018 sker det ändringar i CashPoints-intjäningen. Från 1% till 0,5%.
Men efter tips från Petra så tänkte jag att vi gör ett försök! För med Norwegians kreditkort kan man nämligen samla poäng till gratis flygresor! Och vi gillar ju att resa! Dessutom har vi större köp planerade i år så som soffa och tvättmaskin. Samlar vi dessutom alla småköp på samma kort så tror jag nog vi kan nog få ihop en del poäng.

Kortet har flera fördelar som gjorde att jag valde att beställa det:

  • Ingen årsavgift (viktigt!).
  • Ingen avgift på varuköp eller vid kontantuttag utomlands.
  • Upp till 45 dagars räntefri kredit.
  • Gratis reseförsäkring och avbeställningsskydd.
  • Man kan även föra över pengar till kortet när man vill, vilket var viktigt för mig.
  • Man får också bonus med upp till 10% CashPoints när man bokar Flex-biljetter och 4% på Lowfare-biljetter med Norwegian.
  • Man får bonus med 0,5% CashPoints på alla varuköp upp till 100 000 kr per kalenderår.

Beställer man nu så får man 200 CashPoints i bonus på det första köpet, värde ca 200 norska kr. Vilket kan räcka till en billig flygresa!