PR & Policy

Pressutskick & produktprover

Pressutskick och produktprover tar jag gärna emot för att kunna testa och eventuellt recensera! Alla omdömen och åsikter på Gratisprinsessan.se är mina egna, om inget annat anges, och kan inte påverkas av tredje part. Inlägg innehållandes pressutskick/prover märks tydligt ut i bloggen och på sociala medier.

Annonsering & sponsrade inlägg

För garanterad exponering på Gratisprinsessan.se finns alternativen sponsrade inlägg och bannerannonsering. Sponsrade inlägg är alltid märkta högst upp med ”i samarbete med”, ”sponsrat” eller ”annons”.
Vill du annonsera eller ingå i ett samarbete kan du skicka ett mail till info@gratisprinsessan.se.

Affiliatelänkar

Jag använder mig av affiliatelänkar/reklamlänkar i bloggen, det är annonslänkar som gör att jag tjänar några procent om du handlar genom min länk. Vill du inte detta så kan du alltid skriva in adressen manuellt i webbläsaren. Inlägg som innehåller dessa märks tydligt ut.

Policy för kommentarer

Välkommen att lämna en kommentar på bloggen! Håll god ton och var saklig i dina kommentarer. Respektera svensk lag.

Jag förbehåller mig rätten att ta bort kommentarer som inte är kopplat till innehållet, eller som innehåller reklam, brottsligt innehåll, hat, osakliga personliga påhopp, känsliga personuppgifter eller liknande.

Du har rätt att få din kommentar raderad, ändra dina uppgifter samt få ut vilken information som finns lagrad om dig på webbplatsen. Skicka då ett mail till info@gratisprinsessan.se. Du kan läsa mer om webbplatsens integritetspolicy här.