Spara pengar med undersökningspaneler

gör undersökningar - få presentkort, produkter eller pengar

Här finns mycket pengar att hämta! Bli medlem i olika undersökningspaneler och spara ihop poäng för att sedan byta in mot presentkort, produkter eller pengar. Se till att värva vänner också för att få extra mycket poäng! Hur många undersökningar man får kan variera beroende på vilken målgrupp man tillhör.

Undersökningspaneler

 • M3 Panel
  M3 är den panelen jag gillar mest! Många undersökningar samt att man även får 25 poäng om man inte passar in i målgruppen på en undersökning. Jag brukar lösa in mina poäng mot SuperPresentkort. Med dem kan man sedan välja ut presentkort till vilken butik man vill hos GoGift. Blir du medlem får du 50 välkomstpoäng!
 • YouGov
  Också en panel som erbjuder många undersökningar! Poängen man tjänar kan man byta mot Lyxpresentkort som man kan lösa i valfri butik in hos Huuray. Du får 100 välkomstpoäng när du registrerar dig!
 • Touluna
  Hos Toluna kan du svara på undersökningar och samla poäng som du sedan kan byta in mot gåvor, presentkort eller ta ut som pengar till ditt PayPal-konto. Man kan även ansöka om att få hem produktprover.
 • GfK
  Hos Gfk scannar man varje vecka sina inköp med en scanner/mobilen. På så sätt får man varje vecka poäng och för dem kan man sedan handla för i deras butik som är öppen fyra gånger om året. Där kan man hitta allt från presentkort och prydnadssaker till teknikgrejer. Det krävs en hel del engagemang för denna panel för att man ska kunna få ihop till något vettigt.
  Vill du ha en inbjudan? Skicka då fullständigt namn och epost till gratisprinsessan@gmail.com.
 • Sedan finns det en hel del andra paneler som tar lite längre tid att få något hos som till exempel Triaba PanelIca KundpanelDin ÅsiktSF Filmpanel och en hel del tidningar/magasin har egna undersökningspaneler. Men jag tycker de är så sega och det tar lång tid att få ihop något så jag satsar på de andra.
 • Det finns många CINT-paneler och det finns en smidig app som heter OpinionAPP som samlar alla sådana paneler så man kan göra dem direkt på telefonen. Smidigt!