- Innehåller annonslänkar för American Express -

Växla dina Coop-poäng till EuroBonus-poäng nu – få 20% extra!

av Gratisprinsessan
växla coop-poäng till sas eurobonus

Passa på! Just nu kan du växla dina Coop-poäng till SAS EuroBonus-poäng och få 20% extra! 😀

Jag och David samlar ju EuroBonus-poäng med våra American Express Premium-kort för att åka på en gratis flygresa i business class längre fram. Vi har nått vårt mål med att få en 2-för1 voucher men vi har ännu inte bestämt destinationen. Tills dess fortsätter vi att samla poäng! 🙂

Så nu har vi båda löst in våra Coop-poäng mot EuroBonus-poäng. Vi handlar väldigt sällan på Coop numera men vi hade ändå tillräckligt för att växla och få 1560 EB-poäng!

Kampanjen sträcker sig fram t.o.m. 2020-01-24. Har du växlat under en kampanjperiod? Då betalas din extra SAS Eurobonus efter avslutad kampanj.

3 kommentarer

W 2020-01-21 - 18:58

Hej! Hur får man ett Alex och varför är just premium kortet bra! Vad innebär att man får en flygresa menar du att ni får två businessbiljetter för en? Vore så tacksam för en enkel förklaring då jag aldrig fattat dessa…

W 2020-01-23 - 10:10

Hej! Japp läst ditt räkneexempel flera ggr och antingen är jag efterbliven eller så kanske det kommit något skrivfel. Du skriver att man får 2 för 1. Men 1 biljettpris kostar ju inte typ 300 som du gav dom exempel (flygskatten). Enligt ditt exempel betalar ni endast flygskatt för två i business till New York. Men då är det ju rea 2 betala 0?! Eller vad missar jag?
Men sen skriver du att resan kommer kosta er halva poängpriset- det motsvarar ju betydligt mer än flygskatten?!

Kommentarer är avstängda.