Gina Tricot rea!

Black Friday 2019 Tips

30 dagar kvar till Black Friday! Så förbereder du dig!

- Innehåller annonslänkar för nedan nämnda varumärken -
förbered dig för black friday 2019

Nu är det bara 30 dagar kvar till Black Friday! Årets största shoppingdag infaller den 29 november! 😀 Numera börjar butikerna släppa sina erbjudanden redan på måndagen innan och det kallas därför för Black Week. Men de bästa erbjudandena släpps Black Friday och Cyber Monday (som inträffar måndagen efter).

Därför är det hög tid att börja förbereda dig för att kunna göra billiga och framförallt smarta köp!

black friday & cyber monday

Så förbereder du dig för Black Friday 2019

Undvik köphetsen – planera dina inköp

Se till att skippa köphetsen! Det är varken bra för din plånbok eller miljön. Planera dina inköp i förväg! Gör en en lista på julklappar och annat du skulle behöva köpa (tänk framåt!). Därmed slipper du onödiga utgifter och impulsshopping bara för att det är billigt.

Om en butik har 20% rabatt så brukar jag inte handla just då (om det inte är högre cashback samtidigt). Oftast har ju dessa butiker 20% rabatt när det är medlemsdagar också så då är det onödigt att handla allt på en gång tycker jag.

Se upp för fejkrean!

Se upp för fejkrean! Enligt Pricerunners VD (Aftonbladet TV 16/11 2018) så är det långt ifrån alla som fejkar sin rea, de flesta sköter sig. Men en femtedel av e-handlarna höjer priserna på delar av sortimentet med mer än 25% tiden innan rean börjar! Se till att redan nu skriva ner vad varorna kostar som du tänkt köpa. Du kan även hålla koll på priserna på jämförelsesajter, så du är säker på att du alltid får bästa pris!

Ha en budget

Även om du inte riktigt vet vad du vill handla så kan det vara bra att lägga undan en summa som du tillåter dig att handla för. Så pengarna inte bara springer iväg! Du kan även spana in mitt inlägg om Julklappsbudget i fall du behöver hjälp med planeringen. 😊

Bli medlem i återbäringssidor

Mitt bästa tips! 😀 Registrera dig hos återbäringssidor! När du handlar genom dem får du en viss procent av köpesumman tillbaka. Ett superenkelt sätt att spara pengar!

Det kan skilja sig en del mellan återbäringssidorna så kolla alltid vilken sida som erbjuder bästa dealen innan du gör köpet. Därför är det bra att vara medlem på flera olika – det är gratis och du får även startbonus när du registrerar dig!

 • Cashbackshopping – när du registrerar dig får du 50 kr i startbonus. Utbetalningsgränsen är 100 kr.
 • Refunder – du får 50 kr i startbonus om du handlar för över 100 kr.
 • Cashback Ninja – 50 kr i välkomstbonus (tom 31/10, därefter 25 kr). Utbetalning vid 100 kr.
 • MyBonus – 50 kr i välkomstbonus. Du kan begära utbetalning när du uppnått 100 kr.
 • Cashbacker – Ingen välkomstbonus dessvärre. Du kan begära utbetalning när du kommit upp i 100 kr.
 • Bonusway – 50 kr i startbonus. Här måste man få ihop minst 150 kr i återbäring innan man kan få en utbetalning.
 • Reward Network – ingen välkomstbonus.

Lös in dina presentkort från undersökningspanelerna

Passa på att lösa in dina presentkort hos undersökningspanelerna! Ha dem förberedda! Kanske hinner du tjäna ihop till ytterligare ett presentkort innan det är dags? 🙂 Mina favoritpaneler är Yougov, M3 Panel, Ebuno och Norstat.

Hoppas du har nytta av mina tips! Om du har några frågor eller andra tips så är det bara att skriva en kommentar eller skicka ett mail. ❤️

0
 • Lisa
  2019-10-31 at 12:51

  Hej, jag kan inte göra undersökningar hos m3 panel och yougov, bara korta frågor, inga 200 poäng, när dem har frågat om ålder och om du jobbar inom viss yrke så tar det stop. Är det min dator som är problemmet?

  • Gratisprinsessan
   2019-10-31 at 17:50

   Har du fyllt i hela din profil? Och ställt in att du vill ha så många undersökningar som möjligt? Ibland siktar de in sig på specifika målgrupper så det är inte alltid jag får poäng heller.

   • Lisa
    2019-11-01 at 02:08

    Tack för hjälpen. Ska kolla genom min profil. Jag har ställt in att jag vill ha så mycket undersökningar som möjligt. Okej, det visste inte jag.

 • Joanna Wozniak
  2019-11-21 at 13:45

  Nu ser jag att sambo behover hårtrimmare så ska titta nu och se vilka bra deala kommer nasta vecka 😀