Låt 2018 bli ditt gratisår – så gör du!

av Gratisprinsessan
LÅT 2018 BLI DITT GRATISÅR

Hej på er! Hoppas ni hade en fin nyårsafton! 🙂

Känner du att du också vill komma igång med gratis saker, gratis presenter och julklappar, få det lite bättre ekonomiskt eller spara till något större men inte vet hur? Då tänkte jag hjälpa dig på traven för att 2018 ska bli ett grymt gratisår!

Jag har tidigare skrivit en Gratisguide för nybörjare där jag har samlat enkla steg för hur du lätt kan börja. Men jag drar listan här så att du kan börja redan nu!
Låt 2018 bli ditt gratisår!

  1. Börja handla med rabattkuponger – har du varit nyfiken på hur du ska börja med kuponger men inte vågat ta steget? Nu är det dags! ?
  2. Håll koll på reklambladen! Se till att göra det till en vana om söndagarna att kolla reklambladen så du är förberedd innan du åker ut och veckohandlar.
  3. Återbäringssidor – registrera dig på flera återbäringssidor, det är gratis, för att få pengar tillbaka när du handlar online. Här hittar du mina favoriter.
  4. Undersökningspaneler – man gör undersökningar och samlar poäng som sedan kan bytas ut mot presentkort eller andra premier. Här tipsar jag om mina favoriter.
  5. Gå med i kundklubbar – se till att gå med i många kundklubbar! Man får bättre erbjudanden, bonuscheckar, rabatter och ofta någon födelsedagspresent.
  6. Spara till gratis flygresor – kan man verkligen spara till gratis flygresor? Läs så får du veta mer!
  7. Sätt upp ett konto där du sätter in alla pengar som du egentligen skulle ha spenderat för kuponger och gratissaker och se summan växa!
  8. Registrera dig för mitt nyhetsbrev! 😀
  9. Och sist men inte minst! Se till att följa flera gratisbloggare för att vara beredd när det dyker upp gratissaker! Följ Gratisprinsessan.se på BloglovinFeedly eller på Facebook. Jag finns även på Instagram som @gratisprinsessan.

Är det något ni vill veta mer om? Eller finns det något ni skulle vilja ha en mer genomgående guide för hur man gör? 🙂

14 kommentarer

Gun 2018-01-01 - 19:25

Kan man kombinera återbärgningssidor med rabattkoder?

Sarah 2018-01-02 - 06:44

Brukar bara gå med koder som man får av återbäringssidan. Har blivit nekad flera gånger för att jag använt koder jag hittat på bloggar t ex.

Gratisprinsessan 2018-01-02 - 11:09

Som Sarah svarade så går det bara att kombinera med rabattkoder som man får direkt av återbäringssidan. Skulle man använda en annan rabattkod så din återbäring nekas.

Therese 2018-01-01 - 19:58

Jag tycker det är svårt med kuponger och erbjudande. I vissa affärer är de väldigt hårda med att man inte kan kombinera nedsatt pris och rabattkupinger. Vissa affärer bryr sig mindre om detta. Vad är det som gäller? Vet du det? Kan de neka kuponger om varan sedan tidigare har ett lägre pris?

Hälsningar
Therese

Mars 2018-01-01 - 23:12

Jag handlar i princip bara via självscanning och jag har har inte haft problem.
Har även missat att datum har passerat på en kupong så då sa maskinen ifrån ogiltig kupong. Så den borde ju säga ifrån när jag köper en xtra pris vara och använder kupong. Men det har inte hänt. Så det är nog värre om man går till kassörska. Är iaf min erfarenhet.

Gratisprinsessan 2018-01-02 - 11:12

Själv brukar jag alltid gå i en snabbkassa eller handla via självscanning, det brukar inte uppstå så mycket problem då.
Olika butiker har olika policys så visst har de rätt att neka en kupong. Och sen kan det ju hända att man råkar på någon tjurig person i kassan som kan neka av konstiga skäl. Då gäller det att stå på sig.

Evelina Lundgren 2018-01-02 - 08:24

Hur håller man ordning på allt? Alltså sidor, rabatter osv, jag försökte ett tag men de blir för rörigt.

Lollo 2018-01-02 - 08:51

Ta en sak i taget. T.ex kuponger när du handlar. Som Mars skriver ovan, så har jag inte heller haft problem när jag scannar själv. Har även använt kuponger när Hemköp har sina dagar/timmar då medlemmar får x-träpris på några varor. Då har det blivit billigt

Gratisprinsessan 2018-01-02 - 11:14

Som Lollo skrev: en sak i taget! 🙂 Gör det till en vana att kolla dina rabattkuponger och priser i reklamblad en gång i veckan. Vill du sedan ha koll på flera bloggar samtidigt kan jag rekommendera att använda en RSS-läsare, t.ex. Bloglovin eller Blogkeen där du kan se alla inlägg på samma ställe.

Annelie 2018-01-02 - 08:40

tips på fler gratisbloggare

Gratisprinsessan 2018-01-02 - 11:15

Absolut, ska ta fram ett inlägg med länkar till bloggkollegorna! 🙂

Lena Ohlin 2018-01-17 - 13:16

Har precis registrerat mig på återbäringssidor. Vad menar du med att ”inte surfa in på något annat eftersom spårningen då kan brytas”?

Gratisprinsessan 2018-01-17 - 15:06

Hej Lena! Surfar du in på någon annan sida efter du har klickat på en butik hos en återbäringssida så kan spårningen brytas vilket betyder att du kanske inte får din återbäring. Så det bästa är att stanna kvar på butikens sida tills man gjort sitt köp innan man surfar vidare.

Kerstin Dahlqist 2018-02-01 - 12:35

På Hemköp måste man handla för minst 2000 kronor per månad. Om man är ensamstående går det inte åt så mycket. Det är inget bra system.

Kommentarer är avstängda.