- Innehåller annonslänkar för nedan nämnda paneler -

Mina favoritpaneler

av Gratisprinsessan

Ni missar väl inte att det går att dryga ut kassan genom att göra undersökningar? 🙂 Genom att gå med i flera undersökningspaneler kan du få ihop till lite extra pengar, gratis presentkort eller annat kul.

Idag upptäckte jag att jag precis hade till ett presentkort på 500 kr hos YouGov (har inte tagit ut något där på väääldigt länge så därför blev det en större summa). Jag valde ett presentkort på IKEA. Dessutom hade jag tillräckligt för att ta ut ett SuperPresentkort på 100 kr hos M3 Panel. 😍

Mina 4 favoriter just nu

  • M3 Panel – är en av mina favoritpaneler år efter år. Man får 25 poäng även om man inte passar in i målgruppen på en undersökning vilket är riktigt bra. Jag brukar välja SuperPresentkort eller Lyxpresentkort som belöning. Med dem kan man sedan välja ett nytt presentkort och då välja bland många olika butiker så som H&M, CDON, Zalando, Netonnet, Cervera med flera. Man kan även byta in poängen mot produkter. Blir du medlem genom min länk så får du 50 välkomstpoäng!
  • YouGov – en panel som jag också varit medlem hos i många år! Poängen man tjänar kan man byta mot olika presentkort hos bland annat IKEA, Uber Eats, Jula, H&M med flera.
  • AttaPoll – en app med korta undersökningar. Man kan välja att ta ut pengarna som presentkort (Zalando, Nike, Amazon), till PayPal eller till Revolut. Ange hänvisningskod zxphh efter du laddat ner appen så blir jag glad. 🙂
  • Sveapanelen – en smidig app där du tjänar riktiga pengar för varje undersökning. Du kan ta ut pengarna snabbt och enkelt med Swish. Fördelen med denna panel är att du inte behöver komma upp i en viss summa för att ta ut dina pengar.

Vill du se fler av undersökningspanelerna jag är med i? Klicka här!

Har du inte blivit medlem i någon panel ännu så tycker jag du ska bli det! Det är helt gratis och du gör så många undersökningar du vill, när du vill. 🙂 Tänk på att det inte är ett sätt att bli ”rik” snabbt 😅 utan att du kan få en liten guldkant på vardagen då och då.

6 kommentarer

Emely Lagrelius 2024-03-26 - 18:09

Hej. Jag är också medlem på M3panel, yougov och ipos isay. I förrgår så bytte jag ut min poäng på ett presentkort på Amazon och för dom så köpte jag tre pussel (fick betala 14:- i mellankostnad) men det gör inget 🙂

Svara
Gratisprinsessan 2024-03-27 - 07:28

Hej Emely! Vad kul att du kunde få tre pussel nästan gratis 🙂

Svara
Emely Lagrelius 2024-03-27 - 08:13

Ja eller hur 🙂 glömde ju skriva att presentkortet var på 500:-

Svara
Anne-Marie 2024-03-27 - 09:05

Gfk-panelen rekommenderas starkt också! Bra månadsersättning och funkar bra. Bra presentkort. Man skannar alla dagligvaror man köper. Inga frågor. Bra och snabb support.

https://panel.gfk.com/scan-se/om-panelen

Svara
S.H 2024-03-28 - 07:26

Sveapanel måste man komma upp i 50 kr för att inte behöva betala en liten kostnad för uttag. Tyvärr tycker jag Svea ger dåligt med undersökningar. Attapol är mycket bättre på det. Men alla bäckar små som man brukar säga.. 😄

Svara
Gratisprinsessan 2024-04-04 - 22:01

Nej det är 30 kr man måste komma över för att inte betala avgiften på 2 kr 🙂

Svara

Kommentera här!