- Innehåller annonslänkar för M3 Panel -

M3 Panel – gör undersökningar och få gratis gåvor

av Gratisprinsessan
M3 Panel

Gör undersökningar och tjäna extra pengar

Att göra undersökningar är ett bra sätt att tjäna lite extra pengar! 🙂 Jag vill därför tipsa er om en av mina favoritpaneler – M3 Panel. Som medlem kan du svara på undersökningar och samla poäng som du sedan kan byta in mot produkter eller presentkort. Det är så klart helt gratis att bli medlem och det finns inga krav!

Gratis presentkort

Själv brukar jag alltid sikta på att byta in mina poäng mot antingen Superpresentkort (GoGift) eller Lyxpresentkort (Huuray). På så sätt kan jag sedan själv välja vilken butik jag vill använda det till.

Jag brukar ofta ta ut presentkorten på företag t.ex. Sverigechecken, CDON, KICKS, Jula, IKEA eller H&M. Det som gör Sverigechecken extra bra är att den fungerar i många olika matbutiker som ICA, Coop och Willys. Perfekt för att ge matkassan en extra skjuts och samtidigt njuta av lite lyx i vardagen. 🙂 Sverigechecken finns endast hos GoGift, så då får man byta in sina poäng mot Superpresentkortet först.

En annan fördel med M3 Panel är att man får 25 poäng även om man inte passar in i målgruppen för undersökningen. 👏

Registrera dig hos M3 Panel helt gratis

registrera dig gratis hos M3 Panel genom min länk. Du får 50 poäng i startbonus!

Tips

Jag är medlem i flera undersökningspaneler för att maximera vad jag kan få ut. 🙂 Här hittar du en lista med mina favoritpaneler.

13 kommentarer

Estelle 2023-08-10 - 11:34

Tipsar om filmstadens undersöknings panel också! Den fanns inte med på listan.
Visst är belöningarna inte de bästa men jag lyckas hämta ut en biobiljett eller en hundra lapp i halvåret nästan så det går ganska fort att samla poäng om man jämför med många andra undersöknings paneler

Svara
Gratisprinsessan 2023-08-10 - 19:09

Tack för tipset! 🙂

Svara
Carro 2023-08-10 - 12:20

Hej! Hur många undersökningar får man per dag ungefär?

Svara
Gratisprinsessan 2023-08-10 - 13:13

Hur många undersökningar man får är väldigt olika, det beror på vilken målgrupp man tillhör.

Svara
Cam 2023-08-10 - 13:08

Använder du Nordic panel? Får inte min utbetalning från dem å de svarar inte på mejl. Nån annan som har samma problem.

Svara
Gratisprinsessan 2023-08-10 - 13:12

Nej, där är jag inte medlem.

Svara
Elena 2023-08-10 - 15:38

Samma problem här.väntar från den 19 juli

Svara
Cam 2023-08-11 - 21:27

Fick svar att Cint som sköter utbetalningar inte kan betala ut saker just nu. Vad nu det betyder.

Svara
Malin 2023-08-10 - 13:48

Funkar det bra för dig att få presentkort från kicks? Man kan bara få hem ett presentkort va? Inte digitalt? Undrar då jag tänkte ta kicks nästa gång

Svara
Gratisprinsessan 2023-08-10 - 19:08

Ja det fungerar bra. Finns bara som fysiskt presentkort så det tar ju några dagar att få det i brevlådan.

Svara
Annie 2023-08-10 - 16:17

M3panel är bra! Jag upplever dock att Norstat är absolut enklast att samla ihop poäng på! 🙂

Svara
Nellie 2023-08-14 - 15:35

For alltid undersökningar från deras men aldrig på din pollbox inte fått ngt på din sen jag registrera mig. Är du väl hade lagt ut om den första gången efter att gjort färdigt den sp nt på ngt år

Svara
Gratisprinsessan 2023-08-15 - 11:17

Oj vad konstigt. När du loggar in på Pollbox, ser du inga undersökningar alls då? Det kommer nämligen inga mail från Pollbox när det är nya undersökningar utan man måste logga in själv.

Svara

Kommentera här!