Lös in ditt SuperPresentkort till fysiska gåvor – få en gratis termosflaska från Sagaform

av Gratisprinsessan
gogift sagaform gåva

Såg detta erbjudande hos GoGift nu när jag skulle lösa in mina SuperPresentkort. Jag brukar ju alltid välja digitala presentkort men det går även att lösa in dem mot fysiska produkter. Just nu får man en gratis termosflaska från Sagaform som gåva om man löser in SuperPresentkort till fysiska gåvor. 🙂

OBS! Erbjudandet kom fram när jag löst in en SuperPresentkorts-kod. Man ska alltså inte köpa något presentkort.

Hur får man gratis SuperPresentkort? Läs mer här.

6 kommentarer

Maria 2022-09-08 - 12:03

Har du länk. Vad behöver man göra för att få den förutom att köpa presentkortet. Googlar men hittar inte

Gratisprinsessan 2022-09-08 - 12:14

Såg nu att länken inte fungerade. Jag fick upp erbjudandet när jag löst in en SuperPresentkort-kod. Så man ska inte köpa presentkort utan det gäller endast när man löser in ett.

Maria 2022-09-08 - 14:19

Ok jag får testa. Tack

Maria 2022-09-08 - 20:51

Hej. Kunde du lösa in presentkort kod till ett presentkort på fysisk butik. Eller funkar det bara på gåvorna på gogift

Gratisprinsessan 2022-09-08 - 20:55

Vill du ha termosflaskan så är det bara på gåvorna det gäller 🙂 Man löser in ett presentkort och ”köper” sedan en fysisk gåva med det i deras shop.

Carina 2022-09-16 - 11:59

Jag försökte fram och tillbaka för att hitta detta erbjudande när jag skulle beställa från go gift men det dök aldrig upp. Inte ett ord om det! Idag när jag hämtade min beställning så termosflaskan där i som en glad överraskning! Tack för en bra blogg och mycket roliga tips!

Kommentarer är avstängda.