- Innehåller annonslänkar för Amelia -

Få 4 produkter från Dermalogica på köpet!

av Gratisprinsessan

Ett nytt prenumerationserbjudande! 🙂 Få 6 nr av Amelia + 4 produkter från Dermalogica + 2 frottéhanddukar för 199 kr + frakt. Läs mer och beställ här!

Pst! Gör ditt köp genom en cashbacksida och få pengar tillbaka! 😀

6 kommentarer

Snåltipset 2020-08-25 - 11:25

Har du några erfarenheter av sidan Cashbackshopping? Jag börjar misstänka att den är bluff. Jag har gjort ett köp för nästan 4 månader sedan och det är fortfarande ”under behandling”. Jag har mejlat (det var ett litet helsike att hitta en mejladress) tre ggr och de svarar inte på mejl. Känns verkligen inte seriöst!

Gratisprinsessan 2020-08-25 - 12:05

Cashbackshopping är den bästa cashbacksidan tycker jag. Alltid snabb hjälp om det är något och alltid fått mina pengar. Har du testat att fylla i formuläret på denna sida? https://help.cashbackshopping.se/kontakta-oss/
Vilken butik gjorde du köpet i? Vissa butiker är rätt sega med att gå igenom köpen för godkännande.

Snåltipset 2020-08-25 - 12:32

Jag har fyllt i formuläret två gånger, mejlat på en vanlig mejladress den tredje. Det var Allt om Mat jag köpte, en korttidsprenumeration på erbjudande. Fyra månader sedan i nästa vecka. Får se om det händer något, men jag kommer använda Refunder tills vidare även om jag ser att Cashbackshopping ofta har bättre återbäring.

Snåltipset 2020-08-25 - 15:02

Och nu så, kom cashbacken! 🙂 Lite (mycket) gnäll hjälpte tydligen.

Gratisprinsessan 2020-08-25 - 15:22

Haha! Vad bra att det löste sig 🙂👍

Sarah Lundberg 2020-08-25 - 15:32

De var lite sega denna gång men de har haft väldigt mycket kampanjer under sommaren 🙂 Jag fick mitt godkänt idag som varit väntande i ca fyra månader så seriösa är de absolut 🙂

Kommentarer är avstängda.