- Innehåller annonslänkar för nedan nämnda varumärken -

Kvällens beställning!

av Gratisprinsessan

Kvällens beställning blev från Apotek Hjärtat! De har en bra kampanj på Flux (25%) denna vecka, så jag köpte fyra flaskor av Flux Dry Mouth nu när det var så billigt. Jag köpte även andra bra att ha grejer.

Beställningen gjorde jag genom Davids konto på Cashbackshopping och fick 5% återbäring. Så han har på så vis klättrat ännu ett steg i bonustrappan (5 köp) och kommer att få 50% cashback bonus!
Betalade gjorde jag med Amex Premium (för att samla poäng och komma närmre vår 2för1 check) och eftersom jag är medlem på Apotek Hjärtat så samlade jag ICA-bonuspoäng också!

7 kommentarer

Nadja 2019-05-20 - 08:18

Jag förstår inte riktigt hur kortet fungerar så att det kan vara värt det? Jag fattar att man via köp samlar bonus som kan omvandlas till resor. Men bara att ha kortet kostar strax över 1000 kr/år?

Gratisprinsessan 2019-05-20 - 09:11

Du kan läsa mer om fördelarna och varför vi valde kortet i detta inlägg: https://gratisprinsessan.se/2018/11/sa-tar-du-forsta-steget-mot-dromresan/
När vi väl har fått vår 2för1 så kommer vi att utvärdera om vi ska fortsätta med kortet eller ej 🙂

Gratisprinsessan 2019-05-20 - 09:13

Och eftersom vi betalar våra räkningar med Billhop och får poäng på kortet genom det så lönar det sig väldigt mycket! 🙂

Nadja 2019-05-20 - 09:58

Hur länge har ni hunnit ha det? och har ni plockat ut någon bonus ännu? Tänkte hur lång tid det kan ta att tjäna ihop en 2för1. Det där Billhop lät intressant, det ska jag kika närmre på. 😀

Gratisprinsessan 2019-05-20 - 13:12

Vi har haft det sedan oktober förra året tror jag. Men det nollställs ju vid årsskiftet eftersom det är per kalenderår 🙂 Vi är ju bara två personer så det tar ju lite tid. Men jag har betalt lite av föräldrarnas renoveringsprylar också med kortet. Jag tror vi kommer att nå målet i juni eller juli 🙂

Nadja 2019-05-22 - 06:01

Det är ju ändå gode bra, att nå målet på 6-7 månader. Besvärligt däremot att ”behöva” betala andras saker för att få ihop det. Tänker att för en period kan det ju vara lönt men inte i längden. Ska bli intressant att höra er utvärdering sen om ni behåller det eller inte. 🙂

Gratisprinsessan 2019-05-22 - 08:21

Vi hade helt klart klarat målet till december utan att betala mina föräldrars grejer, men nu ville vi nå målet snabbare för experimentets skull 🙂 Vi får se efter resan om det var värt det eller inte, blir spännande 🙂

Kommentarer är avstängda.