fbpx
Minimalism

Utmaning avklarad!

vecka 1 - utmaning avklarad

Yes! Nu är jag klar med veckans utmaning! Jag har rensat ut och lagt upp 10 annonser på Tradera! 🙂 Läs mer om veckans utmaning här!

Det är halva priset på 10 annonser fram till den 7/1 med kampanjkoden FELKLAPP18.

Ni hittar mina annonser här! 😀

Jag hade 4 andra saker på bilden där jag rensat ut men jag bestämde mig för att sälja dem på Facebook istället 🙂 Så totalt 14 saker blev det. Jag ger mig själv MVG på uppgiften haha!

Hur går det för er? 🙂

 • Liza
  2019-01-04 at 09:52

  Härligt att starta året med en sådan här utmaning! Har varit sjuk i veckan, men nu har jag och sambon dragit igång och börjat rensa ut. 7/10 saker utrensade hittills 👍🏻😃

  • Gratisprinsessan
   2019-01-05 at 07:11

   Ja visst är det en bra utmaning att börja med? 😀 Härligt att ni hunnit rensa så många saker! 😀

 • Emma
  2019-01-03 at 10:25

  Jag har ju redan rensat, men däremot har jag fått upp en himla massa annonser på Tradera, det var där skon klämde lite. Ska bli så skönt att bli av med sakerna. Sen kommer i och för sig rensningen vara något pågående. Var och slängde kartonger igår, det var nog bland det bästa jag gjort på den här ledigheten. Såååå nödvändigt och såå befriande. Såg att du hade tipsat om Marie-serien, fick upp den när jag startade Netflix 1/1 med, blev så sugen på att se den. Känner bara att jag behöver vara lite engagerad när jag ser den så att jag verkligen tar till mig och inte bara slötittar som man gör med många andra serier. 😛

  • Gratisprinsessan
   2019-01-05 at 07:15

   Grymt bra jobbat! 😀 Själv tycker jag det är lite jobbigt att lägga upp mer än 10 annonser på Tradera samtidigt 😛 Det bästa är att se ett avsnitt då och då, med en tid emellan så man får upp peppen och engagemanget under en längre tid haha 😀

 • Liza
  2019-01-03 at 00:45

  Wow bra jobbat. Ska också rensa ut och ser så mycket fram emot det, behöver dessutom pengar nu för det är väldigt skralt på kontot. Dessvärre är man sängliggandes med förkylning, hoppas att jag orkar ta mig an det någon dag framöver innan erbjudandet är slut.

  • Gratisprinsessan
   2019-01-05 at 07:34

   Aaw stackare! Krya på dig! Inte kul att vara sängliggandes! Hinner du inte så finns det ju alltid Facebook du kan lägga upp annonserna hos istället 🙂

 • mikaela
  2019-01-02 at 22:01

  Lycka till med försäljningarna 🙂 jätte bra första vecka ju!
  Har sålt 3 av 10 än så länge samt öst ner lite saker i en kartong som jag plockat från olika skåp och lådor. Ska försöka sälja det, annars skänker jag de. Känns så bra när man får bort saker som bara tar upp plats.
  Är det samma typ av utmaning nästa vecka eller kommer du ha olika?

  • Gratisprinsessan
   2019-01-05 at 07:33

   Tack! 🙂 Att du sålt 3 av 10 är ju inte illa det heller. Bra jobbat 😀
   Det kommer att vara lite olika utmaningar vecka till vecka, men mestadels rensa ut 🙂