Gå med i Yougov och få 100 välkomstpoäng!

av Gratisprinsessan
få 100 välkomstpoäng hos yougov

– Innehåller värvningslänk –

Yougov är en av mina favoritpaneler då jag brukar få många undersökningar! 🙂 Som jag nämnt tidigare så är det en undersökningspanel, man svarar alltså på undersökningar och samlar då poäng. Tidigare hade de en premieshop men nu kan man bara byta in sina poäng mot Lyxpresentkort. Med det kan man gå in på Huuray och byta in det mot presentkort hos bland annat CDON, The Body Shop, Zalando och Sembo.

Registrerar du dig genom min länk så får du 100 poäng i välkomstbonus! Så börja spara ihop till presentkort redan nu! 😀
Ps. Värva sedan dina vänner för att få fler poäng! 🙂

 

Missade du mitt förra panel-tips? Läs mer om M3 Panel här – du får 50 välkomstpoäng!

 

5 kommentarer

AM 2018-01-08 - 11:15

Är det bara jag som är missnöjd med yougov? Beställde nämligen ett presentkort värt 500kr med har inte mottagit det ännu trots att 2 veckor har passerat! När jag mejlade angående det sade de att jag måste kolla skärpposten vilket jag redan har gjort!

Gratisprinsessan 2018-01-08 - 15:01

Oj det var ju lång tid! Jag beställde presentkort för tre dagar sedan. Så det ska bli intressant att se hur lång tid det tar!
Hade jag varit dig så hade jag kontaktat dem igen.

AM 2018-01-08 - 18:33

har redan gjort det men inte fått svar…….

ida_cherie@hotmail.com 2018-01-10 - 00:13

Så sjukt missnöjd med att de tagit bort premieshopen. Huuray presentkorten är ju hur dåliga som helst.. ?

Gratisprinsessan 2018-01-10 - 13:53

Håller med 🙁

Kommentarer är avstängda.