Gå med i M3 Panel och få 50 välkomstpoäng!

av Gratisprinsessan
gå med i m3 panel och få 50 välkomstpoäng

– Innehåller värvningslänk –

Få 50 välkomstpoäng när du registrerar dig!

Just nu får du 50 välkomstpoäng när du går med i M3 Panel! Sedan är du ett steg närmre till ett gratis presentkort eller en produkt! 😀

M3 Panel är min favorit, jag tycker det går väldigt snabbt att få ihop poäng och jag får rätt många undersökningar (även om det går lite i vågor). Hur många undersökningar man får beror ju så klart på vilken målgrupp man tillhör. Skulle man sedan inte passa in i en grupp för en undersökning man fått tilldelas sig så får man ändå 25 poäng! Det är det ingen annan panel som erbjuder.

Du missade väl inte mitt inlägg: Gör undersökningar – få presentkort, produkter eller pengar? Läs det nu i så fall! Där tipsar jag om fler paneler som du kan gå med i för att få fler presentkort, produkter eller till och med pengar! 😀

2 kommentarer

Mer för pengarna 2018-01-05 - 15:56

Tycker att det gick bra hos M3 i början men nu går det lite väl segt. Kanske blir bättre när den riktiga vardagen kommer i gång.

Gratisprinsessan 2018-01-07 - 07:43

Ja förhoppningsvis kommer det igång igen snart 🙂

Kommentarer är avstängda.