Tips

Gör undersökningar – få presentkort, produkter eller pengar!

gör undersökningar - få presentkort, produkter eller pengar

- Inlägget är reklam för nedan nämnda företag och innehåller annonslänkar -

Få presentkort, produkter eller pengar gratis!

Ett riktigt bra tips jag har om man vill få ihop gratis presentkort, produkter eller pengar är att bli medlem i paneler och börja göra undersökningar! 😀

Se till att bli medlem i flera olika undersökningspaneler och gör så många undersökningar du kan. För varje undersökning får du ett visst antal poäng. Poängen kan du sedan byta in mot presentkort, produkter eller pengar. Se till att värva vänner också för att få extra mycket poäng! Hur många undersökningar man får kan variera beroende på vilken målgrupp man tillhör.

Känner du att du inte har tid till att göra undersökningar så passa på när du ändå pendlar till jobbet/skolan, sitter i väntrum eller en stund på kvällen 🙂

Undersökningspaneler

 • M3 Panel
  M3 är den panelen jag gillar mest! Många undersökningar samt att man även får 25 poäng om man inte passar in i målgruppen på en undersökning. Jag brukar lösa in mina poäng mot SuperPresentkort. Med dem kan man sedan välja ut presentkort till vilken butik man vill hos GoGift. Blir du medlem får du 50 välkomstpoäng!
 • YouGov
  Också en panel som erbjuder många undersökningar! Poängen man tjänar kan man byta mot Lyxpresentkort som man kan lösa i valfri butik in hos Huuray. Du får 100 välkomstpoäng när du registrerar dig!
 • Touluna
  Hos Toluna kan du svara på undersökningar och samla poäng som du sedan kan byta in mot gåvor, presentkort eller ta ut som pengar till ditt PayPal-konto. Man kan även ansöka om att få hem produktprover.
 • GfK
  Hos Gfk scannar man varje vecka sina inköp med en scanner/mobilen. På så sätt får man varje vecka poäng och för dem kan man sedan handla för i deras butik som är öppen fyra gånger om året. Där kan man hitta allt från presentkort och prydnadssaker till teknikgrejer. Det krävs en hel del engagemang för denna panel för att man ska kunna få ihop till något vettigt.
  Vill du ha en inbjudan? Skicka då fullständigt namn och epost till gratisprinsessan@gmail.com.
 • Sedan finns det en hel del andra paneler som tar lite längre tid att få något hos som till exempel Triaba PanelIca KundpanelDin ÅsiktSF Filmpanel och en hel del tidningar/magasin har egna undersökningspaneler. Men jag tycker de är så sega och det tar lång tid att få ihop något så jag satsar på de andra.
 • Det finns många CINT-paneler och det finns en smidig app som heter OpinionAPP som samlar alla sådana paneler så man kan göra dem direkt på telefonen. Smidigt!

 • Lilli
  2018-01-02 kl. 11:36

  Är det bara då att fylla i underaökningar på nätet eller har jag något mer som måste uppfyllas av mej …tänkte på M3 panelen ??

  • Gratisprinsessan
   2018-01-02 kl. 16:27

   Det är bara på nätet du fyller i undersökningar. De kommer på din mail.

 • Birgitta
  2018-01-02 kl. 15:19

  Mobrog.com kör undersökningar på 10 -15 min för 10-15 kr Utbetalning till Paypal när man uppnått 50 kr Just nu får jag ihop 100 kr per månad

 • vickan
  2018-01-10 kl. 08:05

  Hej! Har nyligen hittat till din sida 🙂 Och hittade mycket här som är toppen att veta! Och jag har lärt mig en massa nu på köpet 🙂 Jag har börjat leta efter undersökningar, rabatter m.m. Och har en liten fråga angående några marknadsundersökningar. Vill gärna registrera mig på så seriösa sidor som är möjligt. Har tagit till mig av dina populära sidor som te.x M3 panel. Men hittat några andra vid sökning, Åsiktstorget, My survey, och Ipsos. Är detta några sidor som du känner till om? Vad tycker du? Mvh vickan

  • Gratisprinsessan
   2018-01-10 kl. 13:52

   Kul att du har hittat hit! 😀 Jag känner igen namnen på de du nämner så det är bara att bli medlem 🙂 Jag har för mig att Åsiktstorget är riktigt segt dock. Är själv inte medlem där.

   • Vickan
    2018-01-10 kl. 21:06

    Okej jag tar väl och prövar några och ser om de är något att ha?. Tack för hjälpen?

 • Gunvi
  2018-01-10 kl. 20:54

  Har varit med i Smatrson ett tag. Provar produkter gratis och utvärderar. Tom köpt mig en elcykel med 50% rabatt, motprestationen var att lägga en testfilm på Instagram.

  • Vickan
   2018-01-10 kl. 21:07

   Låter ju toppen gunvi om detta med smartson,har hört talas om det men trodde inte det gav så mycket som du fått. Tack för tipset!?

 • Sussi
  2018-01-28 kl. 12:42

  Hej hur är det med toluna? Har haft det men så seg deras sida och samla poäng ska man gå ur den hel?sussi