Black Friday – Du har väl inte glömt förbereda dig?

av Gratisprinsessan
black friday & cyber monday
- Inlägget är reklam för nedan nämnda företag och innehåller annonslänkar -

Du har väl inte glömt förbereda dig inför årets stora shoppingdagar? Det är Black Friday den 24 november och Cyber Monday den 27 november. Emellan brukar det också komma fina erbjudanden! Jag kommer att tipsa er om alla grymma erbjudanden och deals här på bloggen som vanligt.

Precis som tidigare år kommer jag att ha en sida där jag samlar alla rabatter och erbjudanden, bokmärk den! ➡️ Black Friday & Cyber Monday – Samlade erbjudanden.

Bli medlem i dessa återbäringssidor

Här är den stora guldgruvan! Genom att handla genom återbäringssidor får man en viss procent av köpesumman tillbaka. Det kan skilja sig en del mellan återbäringssidorna, det bästa är att kolla innan köpet vilken som ger den bästa dealen. Därför är det bra att vara medlem på flera olika – det är gratis! Här är mina favoriter som jag använder:

 • Refunder
  Genom min länk får du 50 kr i startbonus om du handlar för över 100 kr. När man har över 100 kr kan man få dem utbetalda till sitt Paypal-konto eller bankkonto.
 • Cashbackshopping
  När du registrerar dig får du 25 kr i startbonus. När du kommit upp i 100 kr i återbäring kan du begära utbetalning.
 • Cashbacker
  Ingen startbonus dessvärre. Du kan begära utbetalning till ditt bankkonto när du kommit upp i 100 kr.
 • Bonusway
  100 kr i startbonus. Här måste man få ihop minst 150 kr i återbäring innan man kan få en utbetalning.
 • Cashback Ninja
  50 kr i välkomstbonus. Utbetalning vid 100 kr.
 • MyBonus
  Du får 50 kr i välkomstbonus och utbetalning kan ske vid 100 kr.

Planera dina inköp

Se till att planera dina inköp i förväg, ha koll på ordinarie priser. Gör en t.ex. en lista på julklappar och annat du tänkt köpa. Därmed slipper du onödiga utgifter och impulsshopping. Alternativt kan du lägga undan en summa redan nu. Du kan även spana in mitt inlägg om Julklappsbudget i fall du behöver hjälp med planeringen 🙂

Bli medlem i kundklubbar

Se till att bli medlem i dina favoritbutikers kundklubbar redan innan så att du även kan samla bonus och ta del av exklusiva rabatter!

Betala med rätt kort

Jag har tipsat om Norwegians kreditkort tidigare, just på grund av att de inte har någon årsavgift samt att du samlar poäng på varje köp som du sedan kan flyga gratis för! När du gjort ditt första köp med kortet får du 200 poäng/200 norska kronor att flyga för. De brukar ha flygresor från 199 kr så redan där kan du ha till en enkel biljett! Jag brukar sätta in pengar i förväg för att inte känna att jag handlar för ”lånade pengar”.

Du har väl laddat ner appen Wrapp? I appen hittar du många erbjudanden och rabatter. Om du har ett erbjudande från butiken du vill handla från i appen. Se till att betala med det i kassan, går även bra online!

 

Nu hoppas vi bara att det kommer grymma Black Friday-rabatter så vi kan fynda rejält! 🙂

6 kommentarer

Sanna 2017-11-08 - 20:13

Det går fortfarande inte att använda Wrapp om man har Swedbank va? Böhööö, snyft! 😛

GUNILLA SÖRENSEN 2017-11-08 - 20:40

Nix, så jag ansökte om ett kort från Länsförsäkringar istället. Avgiftsfritt första året.

Britt 2017-11-09 - 11:09

Kanon!

Melina Milovac 2017-11-09 - 13:45

Låter perfekt? har jag uppfattat rätt, att man kan sätta in pengar på kortet (alltså kreditkortet)
Melina

Jessica 2017-11-18 - 19:43

Är nybörjare på det här med Black Friday och Cyber Monday. Är det något som skiljer de här två dagarna åt? Är det mest rea den ena dagen? Tack för en kanonbra blogg!

Gratisprinsessan 2017-11-20 - 16:44

I år börjar butikerna redan idag med erbjudanden. Men det är på fredag det kulminerar. Det kan även komma bra erbjudanden på Cyber Monday. Beror på hur länge man vågar vänta. Men det är nog bäst på fredagen skulle jag tro.

Kommentarer är avstängda.