Förbered dig inför Black Friday och Cyber Monday!

av Gratisprinsessan
black friday & cyber monday

Fredagen den 25/11 är det dags för Black Friday, en av årets största shoppingdagar! Måndagen efter är det dags för Cyber Monday som är nätbutikernas stora shoppingdag men de flesta butiker börjar redan på fredag med sina grymma erbjudanden.

Gillar ni inte trängsel i butikerna så går det ju bra att sitta hemma och nätshoppa också! 😛

Så förbereder du dig

Det är bra om du börjar förbereda dig redan nu så allt är klart tills den 25:e. Här kommer några bra tips på hur du kan fynda extra smart!

Bli medlem i kundklubbar

Se till att bli medlem i dina favoritbutikers kundklubbar så att du även kan samla bonus och ta del av exklusiva rabatter.

Handla genom återbäringssidor

Genom att handla genom återbäringssidor får man en viss procent av köpesumman tillbaka. Det kan skilja sig en del mellan återbäringssidorna så kolla upp vilken som ger mest återbäring innan du gör ditt köp.
Här är mina favoriter:

Jämför priser

Glöm inte att jämföra priserna mellan de olika butikerna. Kolla om de har gratis frakt eller ej. Jämför priserna på Pricerunner eller Prisjakt.

Handla säkert

Se upp för skumma butiker med superlåga priser. Här skriver jag mer om hur man kan handla säkert på nätet.

5 kommentarer

Sara Cavén 2016-11-17 - 16:13

Hej! Såg ditt inlägg gällande lookfantastic förut då man kunde få en goodiebag. Beställde därifrån. Tog tre veckor innan jag fick det jag skulle ha och fick ingen goodiebag. Hört av mig två gånger och de verkar inte förstå vad det är för goodiebag jag pratar om. Hur gick det om du beställde? Fick du något? Kan du skicka bild isåfall så kan jag pånytt försöka kontakta dem. Älskar ju goodiebags! 🙂

Gratisprinsessan 2016-11-17 - 19:49

Hej! Jag beställde själv aldrig något. Men jag har skickat dig en kopia på mailet med erbjudandet som du kan visa dem 🙂 Hoppas det löser sig!

Cecilia 2016-11-18 - 16:03

Hej! Har du använt dig mycket utav cashbackshopping? Jag har handlat genom deras sida några gånger sedan september, men ännu inte fått några pengar. Har det funkat för dig?

Gratisprinsessan 2016-11-20 - 22:09

Det har fungerat bra för mig, ibland kan det dröja lite länge innan pengarna blir utbetalda dock.

Dystop Misantrop 2016-11-22 - 17:25

Refunder och Cashbacker är milsvida bättre än dom andra två. Som Cecilia säger, C-shopping är supersegt. Har runt 500 kr att få ut från augusti. Inget än.

Kommentarer är avstängda.