Uppdatering gällande CashPoints från Norwegian!

av Gratisprinsessan
gratis flygresor

Jag hade ju helt fel för mig i mitt inlägg – Jakten på gratis flygresor – där jag förstod det som att man bara kunde köpa flygbiljett till sig själv för de CashPoints man samlar på sig. Men det stämmer inte! Dubbelkollade med kundtjänst också och de svarar att det går bra att köpa biljetter till andra personer också så länge man är inloggad på sin profil samt har kopplat sitt kreditkort med den profilen.

Härligt! Nu blir det gratis flygresor för både mig och sambon! 😀

Läs gärna mina tidigare inlägg:
Spara till gratis flygresor med Norwegian
Jakten på gratis flygresor del 2

2 kommentarer

Pernilla 2016-01-30 - 16:00

Hej. Tack för en bra blogg! Jag undrar här hur det ser ut när man handlar på kortet.. Om vi säger jag handlar för 2000 på en gång hur mycket cashpoimt samlar jag då? Och kan jag betala in dem 2000 direkt efter köpet eller kan jag sätta in dem redan innan och ändå få cashpoint? Hehe.. /Pernilla

Gratisprinsessan 2016-01-30 - 17:19

Du samlar 1% av summan – det blir dina CashPoints. Du kan välja helt själv om du vill sätta in dem innan eller efter ditt köp, du får ändå poäng 🙂

Kommentarer är avstängda.