- Innehåller annonslänkar för M3 Panel -

M3 Panel – samla poäng och få gratis presentkort

av Gratisprinsessan
M3 Panel - gratis presentkort

Tjäna extra pengar genom undersökningar

Att svara på undersökningar är ett enkelt och roligt sätt att tjäna lite extra pengar eller samla på dig fina belöningar som gratis presentkort! 😄 Därför vill jag tipsa om en av mina favoriter – M3 Panel. Genom att delta kan du samla poäng för varje undersökning du svarar på och sedan byta in dem mot presentkort eller produkter. Det är helt gratis att gå med och det finns inga krav på hur många undersökningar du måste svara på.

Gratis presentkort

Själv brukar jag spara ihop mina poäng och byta in dem mot gratis presentkort. Mina favoriter är Superpresentkortet (GoGift) och Lyxpresentkortet (Huuray). På så sätt kan man sedan själv välja presentkort till vilken butik man man vill i deras utbud.

Jag har bland annat löst in presentkorten på butiker som IKEA, Jula, CDON, H&M och Sverigechecken. Vad jag älskar med Sverigechecken är att den funkar i många matbutiker som ICA, Coop och Willys – perfekt för att dryga ut matbudgeten lite och unna sig något extra! ✨ Tänk på att Sverigechecken bara är finns hos GoGift så det kräver att du byter dina poäng mot ett Superpresentkort först.

Poäng även om du inte passar in

En annan riktigt bra grej med M3 Panel är att du alltid får 15 poäng även om du inte passar in i målgruppen för en viss undersökning 🙌

Bli medlem gratis på M3 Panel

Registrera dig helt gratis hos M3 Panel via min länk och få 50 poäng direkt som startbonus! 😀

Tips

Jag är medlem i flera undersökningspaneler för att maximera vad jag kan få ut. Här hittar du en lista med mina favoritpaneler😊

3 kommentarer

Emelie 2024-09-20 - 13:50

Stämmer ej att du får minst 25 poäng oavsett om du tillhör målgruppen för undersökningen eller ej. Du får 15 poäng oavsett om du tillhör målgruppen eller ej.

Svara
Gratisprinsessan 2024-09-20 - 14:19

Åh nej, har de ändrat? Tyckte jag fick 25 sist men kanske såg fel.

Svara
Emelie 2024-09-20 - 14:30

Tyvärr har de ändrat ja.

Svara

Lämna en kommentar