- Innehåller annonslänkar för Rituals -

Medlemsevent hos Rituals

av Gratisprinsessan
rituals

Rituals har nyligen släppt en ny limited edition serie som heter Yozakura och är inspirerad av deras bästsäljare – The Ritual of Sakura. Den nya serien har en doft av Yoshino-körsbärsblomma och svart risextrakt. 😍

Lanseringen firas med ett medlemsevent den 8–9 mars där man får en exklusiv gåva vid köp för minst 600 kr.

Är nyfiken på den nya doften faktiskt! Är det någon av er som vet vad gåvan är? 🙂

*Endast för My Rituals-medlemmar. Gäller ej vid köp av presentkort. En gåva per beställning. Så långt lagret räcker. Gäller endast 08-03-2024 – 09-03-2024 vid ett köp för minst 600 kr. Outletbutiker deltar inte i eventet.

3 kommentarer

Sabina Jönsson 2024-03-06 - 21:20

Man får en duschkräm/skumm av den nya läste jag

Svara
Linnéa 2024-03-10 - 11:40

Jag var inne på en Rituals butik igår för att lukta på nya doften. För mig var det ingen wow faktiskt, så jag köpte inget. Jag älskar rituals produkter, föredrar karma på sommaren (den gröna).
Den tidigare limited dragon serien doftade jätte gott i den serien har jag flera produkter av. En doft som jag inte gillade från början men som jag fick i present, som sen växte och nu älskar jag den i badrummet, luktar lyxigt spa. Den oranga serien, det är ju mer en tyngre kryddig doft. Använder rumadoften och sprayar i badrummet, passar perfekt där.
En annan limited som luktade så gott var Serendipity. Har lite parfym och Badskum kvar i den serien. Roligt när det kommer limited serier, men ledsamt om man verkligen älskar den och man sen inte kan få tag på den igen.

Svara
Camilla Eriksson 2024-03-11 - 19:14

Man får en dusch skum full size av den nya och ett mini set. Allt av den nya serien

Svara

Kommentera här!