Gratis varuprov av SkinCeuticals C E Ferulic serum

av Gratisprinsessan
Gratis varuprov av SkinCeuticals C E Ferulic

Håll utkik bland annonserna på Instagram, för då kan denna reklam dyka upp! Registrera dig för SkinCeuticals nyhetsbrev (gratis) och få hemskickat ett gratis varuprov av SkinCeuticals C E Ferulic serum. Man får 4 ml helt fraktfritt till brevlådan.

Direkt efter att jag registrerat mig så fick jag ett mail om att min order är bekräftad. Ska bli kul att testa! SkinCeuticals är ett riktigt dyrt hudvårdsvarumärke. Serumet kostar nästan 2000 kr (ord pris) för 30 ml 😅

3 kommentarer

Gratisprov från SkinCeuticals - Gratisprinsessan 2024-03-12 - 15:13

[…] kom mitt gratis varuprov från SkinCeuticals som jag tipsadt om tidigare. 🙂 Det ska bli intressant att prova! Det är ett antioxidantserum […]

Svara
Noe 2024-03-12 - 19:59

Det funkar inte den link.

Svara
Gratisprinsessan 2024-03-12 - 22:19

Det finns ingen länk till detta erbjudande, utan man måste hålla koll bland annonserna på Facebook och Instagram.

Svara

Kommentera här!