Armani och Rituals i brevlådan

av Gratisprinsessan
armani och rituals i brevlådan

Igår dök det upp några gratisprover i brevlådan 😀 Alltid lika kul! Det var ett gratisprov av parfymen Armani My Way Nectar EdP och gratisprover på på serum och dagkräm från Rituals. Båda går fortfarande att beställa, så skynda dig om du inte redan har gjort det! 🥰

Gratisprover är verkligen perfekta så att man kan testa innan man köper full size. Särskilt när det gäller parfymer eftersom det kan vara svårt att få koll på hur de faktiskt doftar i butiken samt att det blir ett riktigt dyrt felköp om den inte doftar bra när man väl fått hem flaskan. 🙂

2 kommentarer

Sundas Shabir 2024-02-29 - 08:45

Vad Koster lavering till hem?

Svara
Gratisprinsessan 2024-02-29 - 08:46

Det kostar ingenting. Frakten är gratis 🙂

Svara

Kommentera här!