- Inlägget är i samarbete med Storytel och innehåller annonslänkar -

Testa Storytel gratis i 30 dagar

av Gratisprinsessan
storytel - testa gratis i 30 dagar

Är du en bokälskare som letar efter ett nytt sätt att njuta av böcker? Då tycker jag du ska testa Storytel gratis i 30 dagar! Perfekt för dig som älskar att läsa eller lyssna på böcker. 😍

Under din gratis provperiod har du obegränsad tillgång till Storytels enorma bibliotek med tusentals böcker och ljudböcker. Du kan lyssna upp till 100 timmar. Upptäck allt från senaste bestsellern till klassiska verk, engagerande biografier och spännande deckare. Så oavsett om du föredrar att läsa eller lyssna, så kommer du definitivt hitta något du gillar. 🙂 Vad sägs som Denice Rudbergs nya bok Dancing Queen eller Parasiten av Sofie Sarenbrant? Om du hellre vill lyssna på true crime så finns det massor att välja mellan.

Lyssna och läs när du vill, var du vill

Med Storytel i din smartphone eller surfplatta kan du ta med dig dina favoritböcker överallt. Lyssna under din morgonpendling, läs en stund på lunchrasten eller koppla av med en god bok innan sängdags. 😊

barnböcker

Massor av barnböcker

Storytel har även massvis med roliga och spännande böcker för barn i alla åldrar. Lyssna tillsammans med barnen och upptäck klassiker som Bamse, Pippi Långstrump och Sunes jul. Eller varför inte prova några av de mest populära böckerna just nu? Bajsfesten, Jul i Valleby och Musse & Helium Det Hemliga Juluppdraget! 😁

Ingen bindningstid

Din gratis provperiod på 30 dagar är helt utan bindningstid. Du får full frihet att utforska allt vad Storytel har att erbjuda utan några förpliktelser. Det är ett perfekt sätt att testa på om Storytel passar dig och dina läsvanor. 🙂

Registrera dig för din gratis provperiod här och börja utforska en massa facinerande och spännande historier. Vem vet, du kanske hittar din nästa favoritbok hos Storytel! 🎧📖

Kommentera här!