Godis, Te- och Kaffekalendrar 2023

av Gratisprinsessan
adventskalendrar 2023

Julen är inte bara en tid för gemenskap och glädje, den är också en fest för smakerna! 😛 För vad kan vara mer spännande än att räkna ner till jul med en adventskalender fylld med dina favoritsmaker? Jag har provat olika kalendrar som garanterat kommer att förgylla varje dag i december med en liten överraskning. 😁👌

Haupt Lakrits Adventskalender 2023

Haupt Lakrits har gjort det igen! Deras 2023 kalender är en dröm för alla lakritsälskare. Med bland annat chokladöverdragna lakritskulor som bjuder på en het överraskning av chili, är varje lucköppning en spännande upplevelse! Visst, luckorna kan vara en smula knepiga att öppna, men det garanterar bara att varje smakbit blir en överraskning ända fram till julafton. 😛

🤫 Spoiler alert! Som du kanske såg på bilden så är Haupts populära klassiker “Svenskjävlar” så klart med!
Den verkar dock vara slutsåld på de flesta ställen nu tyvärr.

English Tea Shop Puzzle Adventskalender 2023

english tea shop adventskalender 2023

För alla tedrickare är English Tea Shop Puzzle Adventskalender en verklig värmande njutning. 🩷 Varje morgon bjuder på en ny smakupplevelse. Trots att kalendern bara är 21,5 x 21,5 cm så känns designen både genomtänkt och lekfull. Det går nämligen att ändra designen på hela kalendern på tre olika sätt genom att vända på luckorna. Som ett pussel! 🎁

english tea shop adventskalender 2023

English Tea Shop Puzzle Adventskalender har 25 luckor, vilket betyder en lucka extra till oss svenskar! Det finns 13 olika teblandningar i den som erbjuder allt från uppfriskande grönt till djupt aromatiska örtteer. Hela kalendern doftar ljuvligt så klart! 😀 Klicka här för att beställa English Tea Shop Puzzle Adventskalender 2023!

Marabou Julkalender 2023

marabou chokladkalender 2023

Vem kan motstå Marabou? 😛 Deras julkalender är en smaskig nedräkning till julafton, som passar alla åldrar. 🥰 Varje lucka innehåller en bit himmelsk mjölkchoklad, och när kalendern är tom blir så går det att göra en fyll-i-målning på baksidan.

marabou chokladkalender 2023

Det här är den perfekta chokladkalendern för dig som älskar ren mjölkchoklad. Kalendern innehåller juliga former, som tomtar och snögubbar för att få den där härliga julkänslan. 🎅 Få tag på din Marabou Chokladkalender här eller kolla i din lokala livsmedelsaffär. På ICA Maxi här så kostade den 50 kr just nu!

Coffee Friend Classic Kaffe Adventskalender (malet kaffe)

Coffee Friend Classic Kaffe Adventskalender (malet kaffe)

Kaffeälskare, föreställ er att vakna upp till en ny kaffesort varje morgon fram till jul. 😍 Själv dricker jag ju inte kaffe men jag har låtit familjen få testa. 🙂 Coffee Friend Classic Kaffe Adventskalender tar dig på en smakresa genom världens mest kända kaffeodlingsregioner. Med noggrant utvalda kaffesorter är detta en sann upptäcktsfärd för sinnen. ☕

Coffee Friend Classic Kaffe Adventskalender (malet kaffe)

Varje lucka innehåller 24 gram nyrostat och malet kaffe, vilket gör att du kan brygga 2 härliga koppar. Perfekt för att dela med någon du tycker om! ❤️ Perfekt för att upptäcka nya smaker av kaffe! Denna kalender finns även i en variant med hela bönor om du hellre föredrar det.

Rabatt! Just nu är det 30% rabatt på kaffekalendrarna hos Coffee Friend + att du får ytterligare 5% rabatt med min rabattkod Gratisprinsessan5 i kassan. 😀

Whittard of Chelsea Tea Advent Calendar

whittard tea calendar 2023

Whittard of Chelsea Tea Advent Calendar är en härlig upplevelse för teälskaren! Med två tepåsar bakom varje lucka, kan du dela med någon du gillar. Tillsamman kan ni ta en resa genom världens bästa teer. 😍

whittard tea calendar 2023

Upplev te-sorter som Christmas Tea, Darjeeling, Darling Grey, Earl Grey, Elderflower & Apple, English Breakfast, English Rose, Festive Breakfast, Lemon & Ginger, Mango & Bergamot, Camomile, Peppermint, Rooibos, Peach, Raspberry & Rose, Refresh, Sleepy, Very Berry Crush och Mulled Wine. Jag blev väldigt förtjust i Lemon & Ginger. 😀

Unna dig själv eller en vän denna te-lyx i år! Beställ Whittard of Chelsea Tea Advent Calendar här – nu med 30% rabatt! 😀

Har du unnat dig en adventskalender i år?

Har du unnat dig själv en kalender med kaffe, te, choklad eller godis i år? 🙂

1 kommentarer

Sofie 2023-11-19 - 21:22

Jag köpte IKEAs adventskalender, tyckte chokladen var god förra året och kul att man får kuponger med 😊

Svara

Kommentera här!