Dagens gratis

av Gratisprinsessan
dagens gratis

Idag har jag hämtat ut min och sambons färdigrätter från Dafgårds från deras utdelning de hade för ett tag sedan. Det blev en Lyxlasagne och Delikatessköttbullar. 🙂 I brevlådan låg äntligen gratisproverna på Kérastase Micro-Peeling Cellulaire och Bain Pureté Anti-Pelliculaire Shampoo. Tog typ två månader bara! 😛

Häromdagen hämtade jag även ut två stycken Reesés White hos Normal från deras Presentfångare jag tipsade om förra veckan (kampanjen är slut). Jag har smakat en och den var så fruktansvärt söt att man kände hur tänderna vittrade sönder haha. Inget för mig med andra ord. 😛

gratis big mac 2023

Och så har vi hämtat ut varsin gratis Big Mac från McDonalds! 😛

5 kommentarer

Cissi 2023-11-16 - 18:27

Hej! Har du fått några presentkort via cint-paneler den här månaden? Jag har väntat snart 2 veckor och inga kommer. Det brukar ju alltid bara ta max 4 dagar.
Kanske någon annan av läsarna här vet något om detta? Blir så irriterade när dom krånglar! Det är ju inte första gången heller.

Svara
Anna 2023-11-17 - 10:20

Jag gillar inte Cint panelen då väntetiden är så otroligt lång när man ska ta ut presentkort. Alla andra paneler sköter det suveränt, man får direkt presentkoret på mail.
Det är en anledning till att jag slutat använda Cint.

Svara
Elena 2023-11-17 - 11:37

Jag väntade halvår på cints presentkort i 8 månader.när jag påpekade dom att detta är inte ok då blockerade cint mig på alla deras paneller och snudde mina 230 kronor jag tjänade på. Cint är Bedragare kort sagt

Svara
Lilian 2023-11-16 - 20:57

Har inte fått ngt erbjudande eller tävling från Dafgårds sedan jag gick med i klubben.?.

Svara
Edit 2023-11-17 - 17:55

De där kerastaste var mycket bra. Speciellt hårbotten behandling.

Svara

Kommentera här!