- Innehåller annonslänkar för KICKS -

KICKS Adventskalendrar 2023

av Gratisprinsessan
kicks adventskalendrar 2023

Det är med stor spänning som många har väntat på avslöjandet av KICKS adventskalendrar 2023. Nyheten är här: de senaste upplagorna släpps redan idag den 20 september. 😀 (I skrivande stund går det att kombinera med en personlig rabatt om man har det!)

Smygkika på KICKS adventskalendrar 2023

Precis som tidigare år kommer KICKS med två exklusiva adventskalendrar, designade för att förgylla varje dag i december ända fram till julafton. Båda dessa kalendrar innehåller noggrant utvalda produkter med en blandning av hudvård, hårvård, makeup och doft. Låt oss kika på dem! 😍

KICKS – Ultimate Beauty Advent Calendar

KICKS Adventskalender 2023 - Ultimate Beauty Advent Calendar

The Ultimate Beauty Advent Calendar från KICKS innehåller 24 lyxiga överraskningar. Denna imponerande kalender innehåller produkter från premiumvarumärken som Shiseido, Kylie Skin, Lancôme, MAC och Sisley. 😍 För den som söker det ultimata inom skönhet, är detta kalendern att hålla utkik efter. Priset för denna exklusiva adventskalender ligger på 1499 kr. Klicka här för att köpa!

KICKS – Expert Beauty Advent Calendar

KICKS adventskalender 2023 - the beauty expert

KICKS kommer även att ha en lite mindre adventskalender, The Expert Beauty Advent Calendar. Denna kalender har en unik samling produkter från populära varumärken som Sol de Janeiro, The Ordinary, Björn Axén, Urban Decay och Flair. Denna kalender kostar 999 kr. 😍 Klicka här för att köpa!

KICKS adventskalendrar 2023 verkar ha ett riktigt bra innehåll i år! 😀 Någon av er som kommer att köpa en kalender?

Kommentera här!