- Innehåller annonslänkar för Lylli -

Lylli – en app med tusentals digitala barnböcker

av Gratisprinsessan
Lylli - en app med tusentals digitala barnböcker

Erbjudandet har utgått!

Är du på jakt efter den perfekta appen för att stimulera ditt barns läslust? Då tycker jag du ska spana in Lylli – en app med tusentals digitala barnböcker. 😀 Det är helt enkelt en prenumerationstjänst med ljudböcker och e-böcker för barn i alla åldrar. Med sin enkla och användarvänliga design ger Lylli många timmars underhållning och lärande. 😀

Utforska tusentals digitala barnböcker

Med Lylli får ditt barn en obegränsad tillgång till en imponerande samling böcker. Allt från tidlösa klassiker som Bamse, Mamma Mu och Pelle Svanslös till moderna pärlor som Paw Patrol, Greta Gris och Babblarna. Genom röster, ljud och interaktivitet blir varje berättelse levande och engagerande, och ditt barn kommer att älska att utforska de olika äventyren!

lylli - ljudböcker och digitala barnböcker

Väck barnets läslust

Lylli-appen erbjuder böcker med både läs-och-lyssna-funktion. Det betyder att en berättarröst läser upp boken medan sidorna bläddras automatiskt. Alternativt kan man välja att läsa och bläddra själv, eller till och med släcka skärmen för att endast lyssna. Perfekt när det är dags att läsa godnattsagor!

Njut av läsning överallt med offline-läge

Tack vare Lyllis offline-läge behöver läsandet inte stanna när ni lämnar hemmet. Ingen internetuppkoppling? Inga problem! Det går enkelt att ladda ner barnets favoritböcker, en funktion som gör resor och utflykter ännu roligare! 😀

Prova Lylli gratis

Missa inte chansen att prova Lylli gratis i 30 dagar. Du kan avsluta när du vill. 🙂

Kommentera här!