- Innehåller annonslänkar för Amazon -

Fynd från Amazon

av Gratisprinsessan
amazon prime day

Har ni hittat några fynd från Amazon Prime idag? 🙂 Såg att ett par av mina favoriter som jag köpt är nedsatta. Tänk på att du måste vara Amazon Prime-medlem (gratis i 30 dagar) och inloggad för att se priserna som gäller idag och imorgon.

Borttagningsrulle för Husdjurshår

Ta bort hår från hund och katt på soffor och mattor

Den här prylen var jag skeptisk till i början! Men det är en av mina mest använda vardagsprylar här hemma. 😛 Det är en borttagningsrulle för husdjurshår. Man drar den fram och tillbaka över soffan och så samlas allt hår i behållaren som man bara tömmer sedan. Du hittar den här!

Roterande hylla

Den här roterande hyllan i två våningar kan man ju ha nästan varsom. Som kryddhylla, i kylskåpet eller som jag – ha skönhetsprodukter i den! Nu slipper jag rota runt i hyllan efter alla grejer, bara att snurra haha! 😀 Du hittar den här!

trappa för husdjur

Trappa för husdjur

Denna produkt är inte nedsatt tyvärr, men jag vill tipsa om den ändå. Ludde (min hund) har precis fyllt 16 år så för att underlätta för honom att komma upp i soffan så köpte jag en trappa för husdjur åt honom. Jättenekel att sätta ihop! Du hittar den här!

Fler fynd från Amazon

4 kommentarer

Johanna 2023-07-11 - 18:10

Har du den låga eller höga varianten, fanns två 🥰

Gratisprinsessan 2023-07-12 - 08:13

Jag köpte den som är 46 x 36 x 34 cm. 🙂

Sara-ofélia 2023-07-12 - 07:27

Grattis Ludde ❤

Gratisprinsessan 2023-07-12 - 08:18

Tack 🙂

Kommentarer är avstängda.