- Innehåller annonslänkar för Ellos -

Fynda hos Ellos

av Gratisprinsessan

Ni har väl inte missat min rabattkod till Ellos? 😀 Du får 33% rabatt på dyraste varan + ytterligare 10% rabatt på rea- och kampanjpriser med rabattkoden GRATISPRINSESSAN23. Gäller till och med 30 juni 2023.

Passa på att spana in Linda-Maries kollektion med badkläder, klänningar, skor och accessoarer. Finns lite kvar i lager. 🙂

Psst! Om du bara ska handla på rean kanske koden 455901 funkar för dig. Den ger 25% extra rabatt i outleten t.o.m. 2023-06-20.

5 kommentarer

Ida 2023-06-18 - 19:55

Tyvärr verkar koden inte funka, vart fall inte för mig..

Gratisprinsessan 2023-06-18 - 20:26

Vilken av koderna har du testat?

Ida 2023-06-18 - 21:43

Jag testade GRATISPRINSESSAN23, för att få 33% på dyrast varan

Gratisprinsessan 2023-06-18 - 21:53

Jag testade själv nu och den fungerade för mig. Kanske har du en vara som rabattkoder inte gäller på? 🤔

Här är det finstilta ifall det hjälper: Stäng
VILLKOR (GRATISPRINSESSAN23): Nybeställning av kläder, skor, skönhet, accessoarer samt hem & inredning på Ellos. T.o.m. 2023-06-30. Gäller ej möbler, elektronik/elektriska varor/tillbehör och varor märkta med ”EXCLUSIVE”. Kan inte kombineras med andra erbjudanden. American Tourister, adidas Padel, Alessi, Anna Mörner, Aquarapid, Baby Dan, Bargi, Betuttad, billi bi, Biopejs Butikken, Bitte Kai Rand, Boråstapeter, Brafab, by Benson, Carl Oscar, Caroline Svedbom, Casall, Cavalet, DBKD, Delsey, Dr Martens, Elodie Details, Fiskars, Flawless, Floramor & Krukatös, Foreo, Gabby’s Dollhouse, Gant, Gillette, Hilke Collection, Hillerstorp, Hjellegjerde, Hkliving, Hollies, House of Flowers, Icebug, Ida Sjöstedt, Jamida, Jonathan Adler, KARE Design, Ken Hom, Kids Concept, Klean Kanteen, Layered, LELO, Lexington, Lily and Rose, Linie Design, Mille Notti, Monograph, NG Baby, On, Oral B, Osprey, Paradisverkstaden, Polo Ralph Lauren, Polo Ralph Lauren, Positits, Pyrex, Rieker, ROMP, Rowico Home, Rätt Start, Samsonite, Sandberg Wallpaper, Satisfyer, Skeppshult, Skip Hop, Skogsberg&Smart, SMAELTA, SMAK Design, Stylein, Tempur, Thermos, Tolix, UGG, Umage, Vagabond, Viking Beds of Sweden, Vildmark, WMF, Womanizer, Wretlund Studio och Yogiraj är undantaget från erbjudandet. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel samt slutförsäljning.

Ida 2023-06-19 - 22:28

Där är lösningen, jag hade en möbel 😔
Tack för du svarade !

Kommentarer är avstängda.