- Inlägget är i samarbete med Lyko och innehåller annonslänkar -

Favoriter från Lyko

av Gratisprinsessan
lyko favoriter

Har ju helt glömt bort att visa några favoriter jag klickade hem från Lyko för ett tag sedan! Ni som följer mig på Instagram har säkert redan sett dem. 🙂

Corsx Advanced Snail 96 Mucin Power Essence – en superpoppis produkt som många hyllar. Och efter att ha testat i snart 2 veckor så måste jag instämma! Luktar ingenting och sjunker snabbt in i huden (trots att den är lite slemmig i konsistensen) och lämnar den mjuk och återfuktad. Kommer definitivt att köpa igen. 🙂

R+Co Cool Wind pH Perfect Air-Dry Crème – en ny favorit! Jag var lite skeptisk i början faktiskt. Men den är perfekt om man inte orkar föna håret och vill låta det självtorka utan frizz. Fungerar jättebra på mitt tjocka hår!

Sol de Janeiro Brazilian Crush Fragrance Body Mist – denna mist har en ljuvlig doft av pistasch och salt karamell. Luktar sommarfest för mig! 😀

Living Proof Perfect Hair Day Dry Shampoo – hypen stämmer verkligen! Detta torrschampo är ett av de bästa jag testat faktiskt! 😀 (Denna får du 15% rabatt på med koden arin15 t.o.m. 30/5, gäller tyvärr inte på alla produkter.)

Har ni testat någon/några av produkterna? 🙂

Kommentera här!