- Innehåller annonslänkar för nedan nämnda varumärken -

Sommarfint till resan

av Gratisprinsessan
mexico

Ni som följer mig på Instagram har säkert sett att jag berättat om kommande äventyr: vi ska snart till Mexico! 😀 🌞 För mig som aldrig rest utanför Europa tidigare så känns det både nervöst och spännande. Jag älskar att resa men att flyga tycker jag inte är särskilt trevligt eftersom jag både har problem med öronen och med åksjuka. Och nu ska vi ju flyga superlänge haha. Men det ska säkert gå bra!

Då jag jobbat hemifrån så länge så har jag knappt några riktiga sommarkläder (förutom tunna mjukiskläder haha) så jag var tvungen att beställa lite fint som faktiskt passade. 🙂

Jag beställde hos Bonprix med koden HELLO som ger 10% rabatt och fri frakt. Gäller för nya kunder.

badkläder

Badkläder alltså. Jag hatar att prova badkläder! 😛 Men jag hittade en del som passade.

  • Ribbad bikiniöverdel (Cubus) – superbekväm!
  • Långärmad badtröja (Cubus) – blev SÅ glad när jag hittade denna och att den passade! Nu slipper jag som är superkänslig mot solen oroa mig över att bli bränd under snorklingen.
    Jag använde mig av rabattkoden emmafelsing20 för att få 20% rabatt. Gäller t.o.m. 5/3.
  • Bikinitrosa Jaylee Biker High (Ellos) – som cykelbyxor typ. Hela rumpen får plats! 😛 🙌
  • Bikinitrosa Saga (Ellos) – dessa var superbekväma utan att se alltför tråkiga ut.
    Jag beställde med min rabattkod GRATISPRINSESSAN23 som ger 33% rabatt på dyraste* varan (gäller på fler än 500 varumärken) + ytterligare 10% rabatt på reapriser! T.o.m. 30/6.

Ni som varit i Mexico får gärna bomba mig med en massa tips i kommentarerna! 😀

6 kommentarer

Lena Liene 2023-03-04 - 10:42

Har bott i Mexico, ät så lokalt du kan, fiskrätter är fantastiska och åk gärna runt lite, mycket som är värt att se.

Gratisprinsessan 2023-03-06 - 21:59

Tack för tipsen 🙂

nicklas johansson 2023-03-04 - 10:50

Oj när drar ni?Jag ska till Cali i Colombia nu den 17e mars stannar 3 månader där.Har aldrig vart utomlands så har resfeber redan.Ska åka ensam,blir tåg,buss,5 flygplan sedan buss igen.2 dygn tar min resa.

Gratisprinsessan 2023-03-06 - 21:59

Vi åker nu i mitten på mars. 🙂 Det var en lång resa! Hoppas du får det trevligt!

Lenita 2023-03-04 - 13:17

Hej! Kan tipsa dig om ett par öronproppar som heter Earplanes 😊 Helt magiska – jag använder dem jämt vid start och landning (framförallt vid landning för då brukar mina öron värka något oerhört). Lycka till och trevlig resa!

Gratisprinsessan 2023-03-06 - 21:57

Tack för tipset 🙂 Jag brukar använda ett par liknande. Tar även nässpray innan och tuggar tuggummi. 🙂

Kommentarer är avstängda.