- Innehåller annonslänkar för Glossybox -

Rea hos Glossybox

av Gratisprinsessan
glossybox rea

Nu kan du skönhetsfynda hos Glossybox med upp till 60% rabatt på tidigare boxar. 🙂 Under rean finns det möjlighet att köpa tidigare limiterade och månadsboxar från Tyskland, Österrike, Frankrike, och Norden.

Du behöver inte vara prenumerant för att handla på deras rea. 🙂

3 kommentarer

Jennie 2023-03-08 - 09:07

Behöver man vara prenumerant för att köpa en box på rean? 😊

Gratisprinsessan 2023-03-08 - 09:45

Nej, det behöver man inte 🙂

Jessica 2023-03-08 - 10:59

Åh gud vad kul tips! Har alltid velat testa men inte prenumerera. Köpte ett två pack mysterium och en man-box. Tänkte de var fars dag snart men kom på nu att de är ju morsan som är snart… haha 😁 påspresent får de bli.

Kommentarer är avstängda.