Dagens gratis

av Gratisprinsessan
gratis produkter med hem

Jag fick med mig hem ett par gratis Celcius som vi vunnit i denna tävling. Det blev en Naia till från en gammal kampanj. Och så några Choco Crunch, resten av familjens vinster (testa din lycka här).

Ni som också är gratisjägare, är er familj också så att de gärna vill ha men vill inte hämta ut själva? Haha! 😛 Är det pinsamt att hämta ut? 😛

10 kommentarer

Annika 2023-03-02 - 17:43

Lite jobbigt när man använder vanlig kassa. Men självscanning funkar ju fint 🙂

Gratisprinsessan 2023-03-02 - 17:51

Det håller jag med om faktiskt, jag blir lite stressad när det blir en kö bakom. 😛 Jag brukar oftast köra självscanning.

Linda 2023-03-02 - 18:56

Är det någon som har vunnit mer än en påse Choco Crunch per telefonnummer? 🙂

Barbamammagratis 2023-03-05 - 04:13

Ja man kan tävla varje dag, och även vinna fler gånger till samma nummer.

Malin 2023-03-02 - 19:08

Håller med om jobbigt att stå vanlig kassa men sist fick jag gå självscanning på willys, var en tjej som hjälpte mig lite då och frågade hur man får saker gratis 😀jättetrevlig var hon. Denna gång hade jag tagit ut berroca via flarie

Cris 2023-03-02 - 19:26

Hur lyckades du få celsius? Spelar dagligen och ingen! 😳

Elin 2023-03-02 - 20:09

Ofta kan man inte hämta mer än en åt gången så man får ta det på flera kvitton.

Annika 2023-03-03 - 08:03

Ja, jag känner mig snål när jag hämtar ut gratissaker. 🙂 Försöker dock att tänka dels så är jag inte ensam
om det och så tänker jag på hur mycket jag sparar! De i kassan bryr sig nog inte över huvud taget misstänker jag. 🙂 Jag jobbar själv i kassan och man tänker inte på vad kunder handlar (oftast).

Anna 2023-03-03 - 23:59

Jag har vunnit fem crunchy på ett och samma nummer.

Mimmi 2023-03-04 - 07:02

I min familj är det bara min tonårsdotter som tycker det är pinsamt 😳att hämta ut gratisgrejer via kupong.Men jag tycker det är ingen stor grej men det är inte så roligt när kupongerna inte fungerar eller dom krånglar😡.Jag märkt det är oftast kupongerna från flaire som inte fungerar eller krånglar och oftast är det i en Coop butik.Är det någon annan som har samma erfarenhet som mig ?
Om det har stått yngre personal eller butikschefen har varit där så man fått varan ändå😊.Det är bara när de sura pantertanterna jobbar i kassan ,man som får ta med kupongen till nästa affär och prova där.För de inställningen att alla kunder fuskar eller stjäl.
Jag får ofta frågan var hittat eller fått mina kuponger i från och det är framför allt yngre butikspersonal som frågar.Jag brukar berätta för dom för jag anser inte att det är någon hemlis.De har inte det så fett de timanställda studenterna på Ica och Coop.Så lite guldkant till dom 😊

Kommentarer är avstängda.