Skönhet

20% på en massa hårvård!

- Innehåller annonslänkar för Lyko -
wella favoriter

Favoriter från Wella Professionals

Hos Lyko får du 20% rabatt på en massa hårvård med koden 20har. 🙂 Jag måste bara tipsa om mina favoriter från Wella Invigo som passar mig perfekt som har känslig (och ibland kliande) hårbotten. Jag använder både Nutri-Enrich (med lite doft) och Senso Calm (nästan ingen doft). Den senare har jag även hårmasken som verkligen lugnar en kliande skalp samtidigt som håret blir supermjukt. Kan verkligen rekommenderas! 🙂

Ett tips: kolla om ditt favoritschampo/balsam finns att köpa i big size (typ 1000 ml). Det blir oftast mycket billigare än ordinarie storlek!

Giltig t.o.m. 30/06-22. Kan ej kombineras med andra kampanjer. *Den här koden gäller inte alla hårvårdsprodukter – gå in på produktsidan för att se om just din favoritprodukt ingår i kampanjen eller ej!

1 Kommentar

Kommentera här!

  • Reply
    Moa
    2022-06-29 at 22:32

    Hej, jag undrar om du har fått din gratisprov från Vichy mineral 89 booster serum?