- Innehåller annonslänkar för MEDS -

Svalkande sommarprodukter från MEDS

av Gratisprinsessan
svalkande sommarprodukter

Förra veckan gjorde jag en beställning hos MEDS med både medicin och lite annat. Fick ett samtal dagen efter där jag fick reda på att mitt paket sorterats fel och de undrade om det gick bra att det skickades den dagen istället. Riktigt bra service tycker jag! 🙂

Svalkande sommarprodukter

Jag köpte CCS Aloe Vera Gel (20% rabatt nu!). Det är en gel som vi alltid har hemma. Den är fuktgivande, svalkade och lugnande. Passar bra till solsveda, torr hud och klåda. Doftfri.

CCS Aloe Vera Spray (20% rabatt nu!) har jag inte testat tidigare men använt nu i några dagar. Så härlig! Sprayen är doftfri, fuktgivande och svalkande. Sprayar flera gånger under dagen när jag sitter framför datorn. 😉

ACO Sun After Sun Gel Cream (20% rabatt nu!) är också en ny bekantskap. Tänkte att den kan vara skön när man varit ute en hel dag (trots solskydd). Den har en svag doft och den både svalkar och återfuktar utan att kladda.

MEDS rabattkoder

Passa på och beställ från MEDS nu när de har rabatt.
10% vid köp över 299 kr med rabattkoden Deal10 
15% rabatt vid köp över 499 kr med rabattkoden Deal15

T.o.m 23/5 2022, gäller ej modersmjölksersättning, MANTLE eller receptbelagda läkemedel, kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Kommentera här!