Skönhetsboxar

Glossybox mars 2022 – Glossy Wonderland

- Innehåller annonslänkar för Glossybox -
innehåll i glossybox mars 2022 - glossy wonderland

Mars månads tema i Glossybox är Glossy Wonderland. Just nu får du 50 kr rabatt + gåva på köpet när du startar en ny prenumeration med koden SPRING50.

Innehåll i Glossybox mars 2022 – Glossy Wonderland

Version 3.

 • James Read – Sleep Mask Tan Body
 • Josephine Cosmetics – The Flawless Liquid Highlighter
 • Daily Concepts – Daily Round Silicone Scrubber
 • Cetaphil – Gentle Skin Cleanser & Facial Moisturizer
 • dr Botanicals – Tumeric Mask
innehåll i glossybox mars 2022 - glossy wonderland

För mig som haft boxar väldigt länge så kändes denna som en upprepning. James Read, Josephine Highlighter, Cetaphil och Tumeric Mask har jag redan fått några av.

glossybox mars 2022 - glossy wonderland
glossybox mars 2022 - glossy wonderland

Men Tumeric Mask från dr Botanicals kan jag rekommendera, den gillar jag. 🙂 Cetaphil har jag inte riktigt fastnat för trots att det är supermånga som gillar märket. Dock är jag nyfiken på scrubben från Daily Concepts så den ska jag testa redan ikväll. 🙂

4 Kommentarer

Kommentera här!

 • Reply
  Hannah
  2022-03-15 at 14:00

  Jag fick kollagenkapslar som jag fick för flera år sedan, en body shop kräm precis som vi fick för typ fyra månader sedan och en primer som jag tror var i julkalendern, blev så irriterad :))) Plus highlightern jag redan hade, så det enda nya för mig var body tanen 🙂

 • Reply
  Anna
  2022-03-15 at 16:50

  Jag tycker också att det har varit mycket upprepning på senaste, har nog fått 5 olika olika highlighters på kort tid. Jag har inte alls varit nöjd med innehållet tyvärr.

 • Reply
  Cecilia Ö
  2022-03-27 at 20:33

  Jag vet inte vad för version jag fick, jag tycker det är svårt att se nu för tiden. Någonting jag ogillar är att man inte kan öppna de nya digitala produktkorten och tidningarna på datorn – jag ska skriva till Glossy om det. MEN! I alla fall. Jag fick också James Read Sleep Mask och highlightern från Josephine Cosmetics (den fick man i LE Julboxen 2021). Men förutom det så fick jag 5st dagsdoser av kollagenpulver från Oslo Labs, en fullstor Body Butter Avocado från The Body Shop (fick en Almond Milk i augusti 2021, men den är fullstor så det gör inget för mig) och en primer från Figs & Rogue (var i adventskalendern 2021, men det är ett bra värde på den så det gör inget för mig).

 • Reply
  Cecilia Ö
  2022-03-27 at 20:36

  Jag känner samma om Cetaphil, jag har inte fastnat för det. Hoppas jag får testa något från dr Botanicals nån gång! 🙂