Skönhetsboxar

Unboxing: Glossybox Easter Egg 2022

- Inlägget är i samarbete med Glossybox och innehåller annonslänkar -
glossybox easter egg 2022 - glossybox påskägg 20222

Årets påskägg från Glossybox är superfint tycker jag! En stor rosa box i form av ett ägg med ett fint guldigt band till. 🙂 Glossybox Easter Egg 2022 innehåller 8 produkter med ett värde över 1300 kr. Du som är prenumerant kan nu beställa det i Glossy Lounge för 349 kr.

innehåll i glossybox easter egg 2022

Innehåll i Glossybox Easter Egg 2022

 • XLASH – Eyelash Serum
 • Filorga – Time Filler
 • Jammy Lips – Laquer Lip Tint Squeeze Me
 • LH Cosmetics – vattenfast läppenna (Dusty pink) + pennvässare
 • St. Tropez – Self Tan Purity Bonzing Water Face Mist
 • Mavala – nagellack (Abu Dhabi)
 • Depend – lösögonfransar Cecilia
innehåll i glossybox påskägg 20222
produkter i glossybox påskägg
produkter i glossybox påskägg

Jag hade lite högre förväntningar på årets ägg faktiskt. En pennvässare känns inte som en fullvärdig produkt. Hade önskat lite mer wow-effekt. 🙂

Produkter som jag vet att jag kommer att använda är XLASH, LH Cosmetics läppenna, nagellacket och Jammy Lips. De andra passar inte mig riktigt tyvärr.

Vad tyckte du om årets påskägg? 🙂

4 Kommentarer

Kommentera här!

 • Reply
  Cecilia
  2022-03-27 at 20:08

  Jag tycker om att läsa om dina omdömen för boxarna! Jag har inte köpt påskägget själv (jag funderar mer på Lookfantastics Easter egg), för efter att ha sett innehållet så tycker jag inte det verkar så bra. Jag är egentligen bara nyfiken på Xlash och LH cosmetics av alla produkterna.

  Om jag får önska ett framtida inlägg så är jag väldigt nyfiken på att höra vad du tycker om Xlash. 😊

  Tack för en bra blogg och alla tips!

  • Reply
   Gratisprinsessan
   2022-04-01 at 21:58

   Vad kul 🙂 Ska testa Xlash och se hur det blir, är lite orolig för reaktion eftersom många fått det. Recension kommer 🙂

 • Reply
  Alex
  2022-03-28 at 22:49

  Oj, gillade inte. Känns malplacerat med pennvässare och hur många använder lösögonfransar egentligen? Samt så är jag en av alla dom som får utslag och igensvullna ögon av xlash 🙁 blir inte ett köp för mig!

  • Reply
   Gratisprinsessan
   2022-04-01 at 21:57

   Håller med, kändes lite skumt med en pennvässare. Har du testat något alternativ till Xlash?