Skönhetsboxar

Glossybox x Löwengrip Limited Edition

- Innehåller annonslänkar för Glossybox -
glossybox - löwengrip limited edition 2022

För ett tag sedan fick jag hem ett pressutskick från Glossybox med deras Löwengrip Limited Edition. Den släpps på torsdag den 24 februari. Som prenumerant får du förtur och de 1000 första kunderna får en extra gåva från Löwengrip.

Boxen innehåller 5 full size produkter till ett värde över 1 700 kr. Är du prenumerant blir ditt pris 349 kr, annars kostar den 449 kr.

Innehåll i Glossybox x Löwengrip Limited Edition

Produkterna är svensktillverkade och veganska.

 • Löwengrip – Instant Glow Cleansing Foam
 • Löwengrip – Instant Glow Serum Drops
 • Löwengrip – Instant Glow Day Mask
 • Löwengrip – Instant Glow Facial Mist
 • Löwengrip – Instant Glow Whipped Cream
glossybox - löwengrip limited edition 2022

Day Mask var bäst

Har inte testat så mycket från Löwengrip så tyckte denna box var kul! Jag har hunnit testa alla produkterna några gånger nu och mina favoriter är Day Mask, Facial Mist och Whipped Cream.

Day Mask är bäst och ger lite mer glow än Whipped Cream. Jag blev överraskad av Facial Mist faktiskt. Luktar svagt och ger en skön känsla på huden. 🙂 Alla produkterna utom serumet luktar sött eller godisaktigt, men inte för starkt och försvinner ganska snabbt.

Serum & Cleansing Foam

Serumet doftar ganska äckligt om jag får säga det. Inte alls som de andra produkterna. Så även om den ger en ok effekt så kan jag inte med att använda den pga doften.

Cleansing Foam ger ett härligt mjukt skum, men som med andra skummande produkter så blir jag torr i huden efteråt vilket är synd. Så den passar inte torrisar.

Betyg

Att jag skulle gilla 3 av 5 produkter är inte illa! Kommer garanterat att köpa ersättare när dem är slut. 🙂 Jag kan verkligen rekommendera den här boxen, för 349 kr/449 kr är det ett kap! 🙂

5 Kommentarer

Kommentera här!

 • Reply
  C
  2022-02-22 at 23:10

  Tack för recensionen! Jag har funderat på boxen, så roligt att läsa. Jag har själv lite blandade erfarenheter av märket tidigare (min favorit är håroljan, men ex. ansiktsrengöringen Clean & calm fick jag en allergisk reaktion av).

  Om man får önska, så jättegärna fler recensioner av skönhetsprodukter. Detta tycker jag var toppen! 😊 Ha det fint!

  • Reply
   Gratisprinsessan
   2022-03-01 at 05:39

   Då får jag ta och spana in håroljan 🙂 Tack för tipset.
   Ska se om jag kan få till lite fler recensioner framöver 🙂

 • Reply
  Dzenana
  2022-02-23 at 21:04

  Jag har prövat ansiktskräm och den älskar jag men den glow serum kan jag inte tåla lukten ( luktar kräk) 🙈🤣 eller så är jag för kräsen och känslig för doften (lukten) ska den verkligen vara så gul i konsistensen ( serumet)

  • Reply
   Gratisprinsessan
   2022-03-01 at 05:40

   Vet inte varför den luktar så äckligt, det går inte att smörja in sig med. Urk! 🙈 Min är också lite gulaktig.

 • Reply
  Cecilia Ö
  2022-03-27 at 20:46

  Asså! Det här är lätt den lyxigaste Limited Edition lådan jag någonsin köpt! Jag har köpt nästan alla sedan jag blev prenumerant i Augusti 2020 (tror de enda jag inte köpt är Mothers Day 2021, Elle och Elemis). Den här lådan är ett riktigt kap, även om man inte är prenumerant!