Skönhetsboxar

Glossybox februari 2022 – Timeless Treats

- Innehåller annonslänkar för Glossybox -
glossybox februari 2022 timeless treats - innehåll

För ett par dagar sedan dök februariboxen från Glossybox upp i brevlådan. Månadens box med temat Timeless Treats kommer i antingen vitt eller svart. Väldigt Chanel till utseendet.

Det följde inte med något Glossy Mag denna gång utan ett kort med en QR-kod som ska leda till magasinet.

Innehåll i Glossybox februari 2022 – Timeless Treats

Jag fick en svart box och variant nr 2.

 • Balance Me – BHA Exfoliating Concentrate
 • Avant Skincare – Collagen Intense Radiance Activator Serum
 • The Beauty Crop – BFF Brow Mascara
 • Burt’s Bees – Lip Balm
 • Babor – Collagen Booster Cream
glossybox februari 2022 timeless treats - innehåll

Personligen var det här ingen box för mig. Stjärnan i boxen är ju Babor som är väldigt populärt. Har testat flera produkter men inte hoppat jämfota av glädje. Men ska ta och testa Collagen Booster krämen.

Vad tycker ni?

Det har ju varit en del skriverier och uppståndelse om Glossybox i veckan. Artiklarna hos Resumé (betalvägg) kan läsas läsas här, här (ej betalvägg) och här. Så jag var verkligen i valet och kvalet om jag skulle lägga upp om månadens box eller ej. 🙁 Jag känner mig inte direkt lurad av det påstådda värdet på produkterna. Men jag är ju rätt besviken (dock ej förvånad) vad gäller innehållet i de anklagade produkterna (Avant, Symbiosis m.fl.).

Vad har ni för reaktioner på det som tagits upp?

14 Kommentarer

Kommentera här!

 • Reply
  Cecilia
  2022-02-05 at 20:36

  Tack för att du delade vidare! Jag har funderat på dessa okända märken innan (även vissa smink), och tyckt det känts märkligt. Nu känns det direkt olustigt, och jag kommer inte använda bla. Avant efter det. Jag har inte hört något själv om det som du länkar till, innan ditt inlägg, så superbra och tack igen för att du delar!
  Har du tips om var man kan läsa mer om det? (Jag sa personligen upp min box förra månaden, så detta blir min sista. Jag är glad för det!)

  • Reply
   Alex
   2022-02-06 at 15:03

   Jag blev mest chockad över att en årsprenumeration på resumé kostar kring 6000kr?!!! Måste vara ett typo – eller?

 • Reply
  Anna
  2022-02-06 at 07:59

  Jag hade nyårslöfte inför 2021 att inte beställa en enda prenumerationsbox. Mest eftersom jag var såååå arg på att jag tänkte att jag beställer en box och säger upp men kundtjänsten dröjde alltid och när man avbeställde online själv blev det alltid en box till till fullpris. Sen håller jag med om att vissa märken man aldrig har hört talas om tenderar att dyka upp extra frekvent i flera boxar. Blir nog inga boxar i år heller. Hellre köper jag produkter som jag verkligen vill ha!

 • Reply
  Emelie Olsson
  2022-02-06 at 08:39

  Jag var prenumerant i flera månader. I varje box så fick jag en produkt av Avant. Tyckte inte om någon av dom, kastade alltid dom. De kändes billiga.

  • Reply
   Helena 🦄
   2022-02-06 at 15:30

   Har varit prenumerant ett tag, men sa upp det för typ 1 månad sedan. Har inte tänkt alls på det du skriver om här, däremot får jag hela tiden likadana produkter. Har nog säkert minst 4-5 st eyeliners som jag fått och dubbletter av flera krämer..
   Nu är jag bara extra glad att jag sa upp prenumerationen 😅

 • Reply
  Anna A
  2022-02-06 at 10:38

  Jag hade tänkt att börja prenumerera på Glossybox! Tur att jag läste detta och inte hann starta en prenumeration!

  Den här symbiosis-krämen fick jag hem från ett ställe för ett tagsedan, tänkte att den kan jag ge till min mamma som lite lyx. Men efter att både hon och jag provat den några gånger så hamnade den i soporna. Kändes som att ha skokräm eller liknande i ansiktet.

  Nej, det finns betydligt bättre märken på lokala Ica.

 • Reply
  Anett
  2022-02-06 at 11:19

  Rena skiten & lurendrejeri. Prenumererade över ett år. Burt Bees dyker upp då å då, känns mer hantverkare än ”smink” liksom
  Små fjuttiga produkter. Ofta utlovas en box, man längtar å när man får sin, är innehållet annorlunda än det som visats på deras sida.
  Box uteblev, fick bet ändå
  Trasiga skuggor, mini läppstift, fick inget ersatt/ nytt.
  Avslutade skiten 3 gånger innan det slutade med hot om att gå till ARN och större tidningar.

  Nä ALDRIG igen!!

 • Reply
  Josefine
  2022-02-06 at 12:55

  Jag kommer säga upp min prenumeration.. hade ingen koll på dom märken då jag prenumererar så kort tid men detta gör att jag inte litar ett dugg på deras verksamhet.

 • Reply
  Maria
  2022-02-06 at 13:28

  Jag kan rekommendera att läsa Johanna Gillbros bok Hudbibeln. Jag handlar efter det minimalt med saker och alltid billigt på apotek. Det räcker.

  • Reply
   Sara
   2022-02-07 at 16:12

   Jag tänker: Bojkott! Så många människor som luras till de här boxarna istället för att lägga pengarna på det man verkligen vill ha!

 • Reply
  Petra
  2022-02-07 at 15:46

  Så bra att du delade detta! Jag har prenumererat länge på Glossybox och känner mig nu grymt besviken. Inte trodde jag att det skulle vara skumma produkter i Glossybox. För ett tag sen såg jag en dokumentär om fusksmink som tillverkas i bl a Kina och vad dessa produkter kan innehålla. Det var läskigt att se och nu visar det sig att jag har såna produkter… Nej, nu säger jag upp prenumerationen och rensar ut produkterna som nämns i artiklarna. Sen ska jag googla resten, tror jag.
  Återigen, tack för infon!

 • Reply
  Karin
  2022-02-08 at 01:03

  Jag kastade alla prodkter från de ”märken” som togs upp i artikeln, och har letat efter info online gällande en mängd andra märken jag aldrig tidigare hört talas om. Sitter tyvärr fast med en årsprenumeration som löper till september, så antar att jag kommer att få kasta en del prdukter framöver. Är inte direkt förvånad dock, har alltid tyckt att vissa produkter var märkligt värderade.

 • Reply
  Jessica Engdahl
  2022-02-13 at 18:29

  Vad bra att du delar med dig om informationen. Jag läste den artikeln som gick läsa. Däremot undrar jag då jag ej kunde läsa om det i artikeln om de produkterna innehåller farliga ämnen?

 • Reply
  Alex
  2022-02-16 at 18:52

  Jag fick exakt samma produkter som dig – förutom babor! Istället fick jag en ögonmask värd hela 12kr! Tycker faktiskt denna boxen var katastrof. Avant vill man ju verkligen inte ha med att göra… Nej detta blir min sista box!