- Innehåller annonslänkar för Refunder Pay -

Jag har skaffat Refunder Pay

av Gratisprinsessan
refunder pay

Förra veckan registrerade jag mig för Refunder Pay, ett kreditkort (Visa) från cashbacksidan Refunder. Jag har fått flera frågor om kortet så jag tänkte att jag skulle testa det själv. 🙂

Igår damp kortet ner i brevlådan. I kuvertet fanns även två erbjudanden från Preem. Gratis kaffe & bulle och 40 öre rabatt per liter på drivmedel.

Observera: Detta kort är ett kreditkort, har du svårt med räkningar i nuläget bör du inte skaffa ett sådant kort. Handla inte för pengar du inte redan har.

Riktiga pengar tillbaka

Med Refunder Pay får du riktiga pengar tillbaka på alla dina köp, oavsett om du shoppar på stan, nätet, hemma eller utomlands. Det är alltid 1% cashback på alla köp utom kontantuttag, bilköp och speltransaktioner.

Cashbacken du samlar ihop kommer att finnas på ditt Refunder-konto. Du kan föra över din cashback till valfritt bankkonto när du kommit upp i minst 100 kr cashback.

Under hela januari så får du dubbel cashback när du betalar med kortet, alltså 2%. Handlar du med kortet via cashbacksidan Refunder, så får du dubbel cashback även där!

Så vill du testa kortet så är det ett bra läge att göra det nu. Kortet är gratis första året. 🙂

erbjudande refunder pay

Fördelar med Refunder Pay

 • Till och med 2022-01-31 får du dubbel cashback på allt du handlar med Refunder Pay, 1% + 1% = 2% cashback. Dessutom får du dubbel cashback när du handlar via refunder.se.
 • Det går att beställa extra kort så att man i hushållet kan hjälpas åt att samla cashback för att på så sätt komma snabbare upp i högre belopp. Extrakortet är kostnadsfritt och alla köp samlas på en och samma faktura.
 • Kortet är gratis första året (därefter 395 kr/år).
 • Betala med e-faktura så slipper du fakturaavgiften.
 • Det ingår otursförsäkring, tanka-fel-försäkring och reseförsäkring.
 • Alltid 15 öre rabatt/liter drivmedel när du tankar och betalar med Refunder Pay hos Preems bemannade stationer i Sverige.

Jag ska testa under ett år

Jag ska testa kortet under ett år för att se om det passar oss. Vi har ju även Norwegian (gratis) och American Express (kostar pengar) men nu när läget är som det är så går det inte att nyttja förmånerna med dem fullt ut. Ni som också har flera kreditkort, hur tänker ni? 🤔

Nya villkor från och med 1 juli 2023

Refunder Pay har uppdaterat villkoren för Refunder Pay från och med 1a juli 2023. V

 • Ny cashback är 0,5% förutom på livsmedelsbutiker + restauranger där vi behåller 1% på alla köp med Refunder Pay
 • Du får 1% om du handlar över 20.000 kr under 1 kalendermånad med Refunder Pay
 • Max 1% cashback av din beviljade kreditgräns per månad (dvs har du fått maximala kreditgränsen 50.000 kr så kan du max få 500 kr i cashback i månaden)
 • Ingen övre cashbackgräns när det gäller köp du gjort via www.refunder.se med ditt kort Refunder Pay.
 • Extrakort kommer kosta 100 kr per år från och med 1 augusti 2023.

Höjd Cashback!

En förbättring är den höjda cashbacken på Refunder.se från 1% till 2% vid köp hos över 1000 anslutna butiker. Handlar du via Refunder.se och betalar med ditt Refunder Pay-kort får du +2% extra cashback. Vid t.ex hotellbokningar på Radisson via Refunder.se får du 4%+2% cashback, alltså totalt 6%. Om man istället går direkt till butikerna får man endast 0,5% cashback.

8 kommentarer

Petra 2022-01-11 - 19:21

Jag har också skaffat Refunder Pay, kör annars på Okq8 och Norwegian samt Revolut

Gratisprinsessan 2022-01-12 - 17:46

Planen var att köra med Revolut i Amsterdam men det var innan Corona kom så det har inte blivit av än. Använder de andra korten istället 🙂

Cecilia 2022-01-13 - 21:12

Jag har Preem (gratis) och Rocker (gratis) sedan tidigare som jag använder, men ska nu testa Refunder Pay en period med.
Jag måste dock säga att jag gillar Rocker bäst av de jag testat hitintills. Revolut har jag haft tidigare med, men där får man ingen cashback, som man får på Rocker om man blir värvad och eller värvar andra. Plus att det är gratis, bättre kundtjänst som har öppet dygnet runt, svensk kundservice och ett trevligt gränssnitt på app och hemsida. De har ofta olika erbjudanden med, exempelvis när man blir värvad och lite då och då som dyker upp. Innan jul hade de ex. att om man gjorde tre köp med kortet fick man 100 kr insatt.

Jag har tidigare testat andra kort också, exempelvis Collector (kostar efter första året) och Komplett (gratis), men tycker det finns bättre alternativ.

Jag gillar när jag kan använda korten som debet-kort och sätta in pengar i förväg (som exempelvis Preem, Rocker och Revolut), annars tycker jag att det är det viktigt att fakturan betalas i sin helhet så snart som möjligt för att undvika ränta.
Jag föredrar att ha två olika kort ifall det skulle strula med något av dem, men helst inte fler än så för det blir svårt att hålla reda på.

Sebastian Eklund 2022-01-14 - 11:57

Har många olika betal & kreditkort använder refunder pay mest nu i och med att jag inte får någon cashback på rocker eftersom jag inte lyckats värva annars kanske jag skulle kört på det. Innan refunder körde mest på komplett & shell mastercard. Om jag ska fortsätta använda refunder pay efter ett år så borde årsavgiften inte vara mer än 200 kr får se hur jag gör då!

Nadja 2022-12-12 - 16:12

Nu har det snart gått ett år, har du beslutat hur du ska göra och hur har kortet fungerat?
Jag velar mellan att skaffa Norwegian och Refunder pay, men lutar åt Refunder då det ger 1% cashback på alla köp medan Norwegian bara ger 0.5%.
Tänker testa iaf 1 år, medan det är gratis.

Gratisprinsessan 2022-12-14 - 22:48

Jag beslutade mig för att avsluta mitt eget Refunder Pay då jag själv inte kommer upp i den cashbacken så att det lönar sig att ha kortet, jag handlar inte tillräckligt. 😉 Min sambo har ett eget kort som han ska behålla eftersom för hans del som pendlar med bil och betalar bensin med kortet så lönar det sig verkligen, vi kommer dock att fixa ett extra kort till mig så att vi kan samla tillsammans. Så testa gratisåret. Kommer du inte över 400 kr med 1% cashback så lönar det sig inte, då är det bättre att ta Norwegian som är gratis.

Mikaela 2022-01-17 - 06:56

Har inte testat än, men som jag förstått det har Gekåskortet samma bonus, men utan någon årsavgift alls. Vet du om det stämmer eller finns det någon annan nackdel som gör att folk inte väljer Gekåskortet?

Gratisprinsessan 2022-01-17 - 17:01

Ja med Gekåskortet kan man säga att man får 1% tillbaka, inga avgifter. Så det är först vid 10 000 kr som man får 100 kr i värdecheck att handla för i varuhuset. Så brukar man inte handla hos Gekås så finns det ingen mening med kortet.

Kommentarer är avstängda.