- Inlägget är i samarbete med Greenely och innehåller annonslänkar -

Sänk din elkostnad med Greenely

av Gratisprinsessan
greenely

Greenely är en av Sveriges största utmanare på elmarknaden. De är ett elbolag som med sin smarta teknik hjälper elkunder att sänka sin elkostnad med cirka 10–20%. De erbjuder 100% förnyelsebar el till självkostnadspris utan påslag.

Med Greenely får du ett ett smart timprisavtal där du själv kan påverka din elfaktura. Med deras app kan du se dagens och morgondagens elpriser timme för timme. På så sätt kan du själv planera din elförbrukning genom att exempelvis tvätta och diska när priset är som lägst.

Appen (gratis att ladda ner) hjälper även till genom att skicka notiser vid högt/lågt elpris samt skickar varningar vid onormal elanvändning så att du kan hitta energitjuvarna i ditt hem.

Bolaget har också lanserat smart elbilsladdning. Det är en ny teknik som gör att laddningen av din elbil sker under de billigaste timmarna på dygnet helt automatiskt. Med tekniken kan du kan spara upp till 50% av elkostnaderna på din elbilsladdning.

Läs mer om Greenely och deras elavtal här.