- Innehåller annonslänkar för Hygglo -

Tjäna extra pengar hemifrån med Hygglo

av Gratisprinsessan
tjäna extra pengar hemifrån med hygglo

Tjäna extra pengar hemifrån genom att hyra ut dina saker med appen Hygglo. Med Hygglo kan du som privatperson både spara och tjäna pengar genom hyra och hyra ut saker. Allt från verktyg, byggmaskiner och släpvagnar till partytält, kläder och fritidsutrustning.

Det kostar ingenting att annonsera men får du din pryl uthyrd tar Hygglo 20% i provision samtidigt som de ger dig en försäkring i fall något skulle hända. En bokningsavgift tillkommer för den som hyr.

Att hyra i stället för att köpa är ett perfekt sätt för att spara pengar samtidigt som det ger en minskad klimatpåverkan. Hyr ut saker du själv inte använder så ofta och tjäna extra pengar hemifrån. 🙂