- Innehåller annonslänkar för Ida Warg Beauty -

Nyheter från Ida Warg!

av Gratisprinsessan
ida warg beauty nyheter rabatt

Jag har klickat hem några nyheter från Ida Warg Beauty. 😀 Tänkte att det skulle vara kul att testa Vitalizing Enzyme Peeling, Self Tanning Water Mist och Intense Nutrition Sugar Scrub. Älskar peelings och scrubs! 😂

Psst! Vill du shoppa dina favoriter från Ida Warg Beauty så får du just nu 15% rabatt med koden GRATISPRINSESSAN15.

ida warg beauty nyheter rabattkod

Enzympeelingen och sockerskrubben luktar båda riktigt ljuvligt! Återstår att se om sockerskrubben är tillräckligt rivig för mig. Men blir perfekt för torra ben.

Jag använder sällan brun utan sol-produkter men ska testa misten och se om det blir något glow i ansiktet. 😉 Jag är ju annars vampyrblek men har lyckats få lite färg på ansikte och armar i sommar eftersom jag varit ute i trädgården så mycket. 👌

Någon av er som har testat produkterna? 🙂