Glassigt värre från 3 Vänner!

av Gratisprinsessan
gratis glass från 3 vänner och tv.nu

Mums! 😋🍦 Idag hämtade jag ut gratis glass till föräldrarna, David & mig från 3 Vänner genom en (avslutad) kampanj från @tv.nu. Stort tack! 🥰

glass från 3 vänner

Det fanns inte många smaker kvar i butiken så vi tog Chokladtryffel och Gräddkola, mjölkchoklad & nötter. Båda var supergoda! 😁👌 Kommer definitivt att köpa igen! Har ni smakat glassen från 3 Vänner? Om inte, gör det! 🙂

Och för er som undrar; dessvärre går det inte att ta flera glassar i samma köp på Coop.

2 kommentarer

Karin 2021-07-26 - 19:30

Jag testade deras pinnglass i test för ett tag sedan och måste väl säga nja. Som vegansk glass är den väl inte så tokig – men det finns bättre. Som ”gräddglass” hamnar den ganska långt ner på min lista – jag får väl konstatera att grädde är grädde.
Men som gratisglass går den ner med ett leende 🙂

Ulrika 2021-07-27 - 12:38

Grattis, ser gott ut! Jag försökte också få glass men lyckades inte se när utdelningen var någon gång.

Kommentarer är avstängda.