- Innehåller annonslänkar för Cashbackshopping & Bonusway -

Tävling: Vinn presentkit från The Body Shop

av Gratisprinsessan
the body shop tävling

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTADGrattis Louise Adolfsson, du har fått mail!

Cashbackshoppings systersajt Bonusway fyller 10 år! 🥳 Fram till den 20/6 är det kalas hos både Bonusway och Cashbackshopping där det finns en massa specialerbjudanden och dubbel cashback i många populära butiker. Här hittar du alla erbjudanden.

För att fira extra mycket så kör vi en tävling! 😍 Du har nu chansen att vinna ett härligt väldoftande presentkit med 5 produkter från The Body Shop värt 425 kr.

Psst! Det finns ytterligare en tävling på min Instagram!

Så här tävlar du:

  • Registrera dig hos Cashbackshopping om du inte redan gjort det. Som ny medlem får du 50 kr i startbonus.
  • Lämna en kommentar och berätta om ditt roligaste sommarminne. 🌞

Lycka till! 😀

Tävlingen avslutas 20/6 kl. 23.59. Vinnaren presenteras kort därefter i detta inlägg.

68 kommentarer

Maja 2021-06-13 - 10:43

Jag har de senaste åren semestrat med mamma.. vi packar bilen o drar på Roadtrip.
Olika långt och olika väderstreck och aldrig har vi förbokat någonting.
Det är UNDERBART!

Hanna med H 2021-06-20 - 22:26

Sommaren 2006 hade jag nyss tagit studenten och kommit in på min drömutbildning till Biolog vid Uppsala Universitet. Jag flyttade 65 mil hemifrån till mitt första egna boende. Innan dess hade jag som längst bara besökt grannkommunen. Att kasta sig ut i ovissheten var en mäktig känsla av frihet som jag aldrig känt tidigare. Idag, när jag ser tillbaka på den sommaren, är jag så nöjd med att jag vågade.

Jessica Persson 2021-06-13 - 11:18

Mitt bästa sommarminne var några år sedan då vi överraskade min bästa vän Saga med en överraskningsfest utomhus med alla våra vänner. Vi hade dragit ut trasmattor, ölkyl, ljusslingor och diverse mys ut till en grillplats vid vattnet. Det var såå mysigt! På natten sen badade alla 😁 Vi vart myggbitna med det tänkte man inte ens på förrens dagen efter 😆

Merle 2021-06-13 - 12:57

Nu känns det att roligast har alltid varit att hälsa på vänner och släktingar utan att behöva tänka på smittan och utan att visa upp olika bevis att man är frisk🥰
Hoppas den roliga tiden kommer tillbaka!

Christina Lundin 2021-06-13 - 11:35

Första minnet som dyker upp i minnet är från förra året . Vi köpte båt och var ute och badade nästan varje dag. Så roligt att bada och leka med barnen. Vi gjorde ett besök i trosa så mysigt 😍

Angelica Thomsson 2021-06-13 - 11:36

Mitt bästa sommarminne måste ändå vara med mina tvillingar i fjol (nu 2,5 år) när vi campade en hel helg på Fårö och dagarna bestod av bad och lek i oändligheter. 😍☀️❤️

Sanna 2021-06-13 - 11:43

Vi var hela familjen till Sthlm för två somrar sedan och gick på Skansen och på museum! Sonen var då två år och det var varmt ute så han blev riktigt trött efter Skansen och sov i flera timmar i vagnen under tiden vi gick på flera museum och hittade ett super fint ställe för en sen middag! Vi försökte väcka sonen som var svårväckt, han satt upp snurra med huvudet och kollade i kors. Tog liten bit mat tog en tugga och somnade om! Han såg så himla rolig ut då han såg så himla borta ut men så synd om stackarn som blev så pass trött. En riktig härlig semester vi hade 😍

Sanella Bosnjakovic 2021-06-21 - 06:47

Ett av mina bästa sommarminnen är när vi åker ner till morfars gård och plockar färska frukter och grönsaker och äter hur mycket som helst. Allt smakar såå magiskt gott🍓🍋🍅🌽

Hanna 2021-06-13 - 12:33

Ett av mina bästa och roligaste sommarminne var nu i sommar när både farmor, farfar, mormor och morfar kunde komma hit och grilla, kramas och skatta eftersom de fått båda sprutorna🌸💗 En sån glädje för oss alla! 💗💗💗 Vi har nog aldrig uppskattat varann så mycket som nu💗🌸

Malene Rogstad Aakre 2021-06-13 - 15:31

Mitt roligaste sommarminne är när jag och sambon fick en hotellnatt och skulle bada jacuzzi i privat hotellrum. Sambon fick för sig att ha i massor av tvål för bubblor vilket slutade i att jacuzzin svämmade över och det bildades mer och mer skum som vällde ut över badrummet! Han stod och matade ut skum ur badet medans jag halvt drunknade i skum och det var skum ÖVERALLT! Såg ut som en skäggig skumdam 😂 Slutade med att vi fick tömma ut allt och börja om med att fylla badet.

Sara 2021-06-13 - 16:00

De flesta fina sommarminnen kommer från alla våra campingturer med familj och goda vänner ❤

Tilda 2021-06-13 - 17:45

Mitt bästa sommarminne är när jag gick på Guns n’ Roses 2017 och hade en weekend i Stockholm med min kära Far 🙂

Loise 2021-06-13 - 18:01

Mitt bästa sommarminne är när vi åkte till sydlångö. Det är så mysigt att på på en ö vid havet😊

Charlotta 2021-06-13 - 18:35

Mitt absolut finaste och roligaste sommarminne är ifrån förra sommaren när jag träffade min stora kärlek. Vi träffades på nätet och hade en dejt sen åkte vi helt oplanerat på tältsemester och bilade runt i Sverige medans känslorna bara växte och växte. Det var länge sen jag upplevde sån frihetskänsla.

Katharina 2021-06-13 - 21:23

Mitt härligaste sommmarminne är från en sommar när vi var på Gotland. Barnen flög drake i perfekta vindar på stranden och livet var underbart🪁

Ida 2021-06-13 - 22:33

Det måste vara när vår son föddes för snart 11 år sedan ❤️

Anna 2021-06-15 - 07:14

Mitt bästa sommarminne är första gången vi åkte med vår husvagn på semester och glädjen i min sons ögon, han älskar husvagns semester och det är alltid sommarens höjdpunkt.

Titti skarp 2021-06-13 - 22:48

det roligaste och pinsammaste var då vi var och fiskade på ett fint ställe som låg lite på höjden ,det var några fler fiskare där och jag skulle gå upp till bilen som var en bra bit därifrån för att hämta kompletteringen till fisket o kom tillbaka och gick nerför stigen och på stigen låg en orm och jag släppte allt och bara kutade rakt neråt
och hamnade i vattnet med ett rejält plask.
fy sjuttingen vad jag skämdes då en person bakom mig på stigen tog upp ett brett läderbälte
o frågade om det var denna ormen jag såg
hahaaahaa och den ormen var det
ett läderbälte alltså var det jag såg (bär annars glasögon men hade dom ej på mig just där o då)
tappade lusten att fiska helt den eftermiddan
jisses va folk skrattade o jag skämdes där jag stod dyngblöt med fiskarkläder på

Anita 2021-06-14 - 07:17

Bästa sommar minnen är från förra året där jag och barnen samt min man inte reste någonstans, utan bara var hemma och njöt av lite dags utflykter. Det finns så mycket att se och man behöver inte stressa över att resa utomlands hit och dit. Detta var det absolut bästa med hela sommaren!

Ulrika petersson 2021-06-14 - 07:25

Mitt bästa sommarminne är från sommaren 2015. Jag var gravid med mitt första barn när jag, min sambo och en kompis bestämde oss för att åka på roadtrip i Tyskland. Det blev en spontanresa där vi bokade boende samma dag vi kom fram, förflyttade oss från stad till stad och fick se och uppleva en massa fantastiska platser. Jag som annars är väldigt planerad mådde väldigt bra av allt det spontana.

Malin 2021-06-14 - 07:59

Vår roadtrip med vår då 3 årige badälskande son, vi åkte runt bland olika vattenland och badplatser i nästan två veckor. Helt underbart!

Martina J 2021-06-14 - 08:02

När jag var liten och fick umgås med farfar på sommaren. Vi va ute och gjorde massa roliga saker och hittade på
massa bus, bäst va när vi lurade farmor, spelade yatzy och åt kakor.

Annie 2021-06-14 - 10:06

Sittandes i blåbärsskogen en tidig julimorgon med Sommar i P1 på låg volym i min bärbara högtalare. Kaffekorgen är med. Det är bara sommarprataren och några enstaka fåglar i trädkronorna som hörs. Ett sommarminne som återkommer år efter år, sommardag efter sommardag. Har jag tur är pratet så berörande att jag sitter där bland blåbärsriset och fäller ett par tårar. Då känner man sig mer levande än någonsin. Minnet av livskvalité i sin enklaste form. 🥰

Fredrik 2021-06-14 - 11:04

Bästa sommarminnet var när vi hade båt på västkusten. Nya äventyr varje dag! Barnen älskade det

Annae 2021-06-14 - 13:38

Mitt bästa sommarminne är när jag och 3 kompisar åkte till Lofoten på semester i juni för några år sedan. Vi hikeade, paddlade havskajak och åt dyr fisk. Hela resan var en enda stor upplevelse från början till slut med stormiga vågor på ditvägen och folk som blev åksjuka och låg och spydde i fören, alla små fiskestugor vi bodde i som var så mysiga och pittoreska (och att vi fick ta till det som fanns, bland annat minns jag att vi stod och vevade med en handvisp när vi ville ha vispgrädde till kladdkakan vi köpt på norska coop). Och så hela känslan av att ständigt gå runt i en kuliss, det kändes nästan overkligt! Tänk att vissa bor och lever i en ”kuliss” liksom. Ett jättefint minne och extra varmt nu när dessa kompisar har flyttat ifrån mig så vi aldrig kan ses längre. Och vem vet när man får resa nästa gång? Hoppas att det blir möjligt att åka utomlands igen nästa år. Ha en skön sommar på hemmaplan allihopa 🙂

Anna 2021-06-14 - 15:27

Mitt bästa sommarminne är från en sommar jag var på Gotland. Jag var under den tiden inlagd men fick permission och åkte då till Gotland med familjen. Det var verkligen en helt underbar semester, det bästa var alla strandkvällar, Fårö och Visby <3

Anna 2021-06-14 - 21:06

Mitt roligaste sommarminne är när min tvååriga son springer runt runt med sin moster på Skansen. Det är kärlek det!

Johanna 2021-06-14 - 21:46

Mitt roligaste minne är när jag besökte mina halvsyskon för första gången. Jag var 14 år och de tio år yngre och bosatta i en annan stad. Oj, vad roligt vi hade och vilken fin kontakt vi fick att bygga vidare på efter den sommaren med mycket bad och picknick bland annat 🌼🌸🌺.

Camilla Blomqvist 2021-06-14 - 22:41

Det första som kom upp i huvudet, lite konstigt men, många år sedan gick jag och min bästa vän en nattpromenad och plötsligt kommer två bråkande grävlingar mot oss. Vi hoppar upp på samma pelare så jäkla rädda, men vilket skrattanfall vi fick sen🤣

Linda 2021-06-14 - 23:04

Mitt bästa sommarminne är helt klart juni 2012. Jag tog studenten, hade studentbal, åkte på den sista Hultsfredsfestivalen som anordnades på plats i Hultsfred och sedan besökte jag även festivalen Peace and Love. En månad som var fullpackad av musik och vänner! Det glömmer jag aldrig

Elin 2021-06-15 - 07:20

Mitt bästa sommarminne är när min älskade dotter föddes ❤️

Liga 2021-06-15 - 11:07

Mitt bästa sommarminne var förra året när sommarnätterna var så varma att jag bara kunde ligga på marken i min sovsäck och titta på stjärnorna på himlen.

Stina Nilsson 2021-06-15 - 20:41

Mina roligaste sommarminnen är från när jag var liten och hade sommarlov. Värme, låång sommar och ingen stress alls.

Josefin 2021-06-15 - 22:37

Mitt roligaste sommarminne var när vi for iväg med bilen för att sova i den, men tydligen glömdes nyckeln i så den drog ur batteriet. Kan säga att det blev ett riktigt äventyr, förutom själva bilturen i sig! 😂

Nicole A 2021-06-15 - 23:15

Det var ungefär 20 år sedan och jag var bara ett litet barn när mina kusiners pappa tog med sig sina barn och mig till Liseberg. Det ösregnade hela dagen, var knappt något folk där och inte kö till en enda attraktion. Det var varmt ute så att vi blev dyblöta allihopa gjorde inget alls. En helt fantastisk dag jag ser tillbaka till med glädje än idag <3

Natalja Hermansson 2021-06-16 - 09:15

När vi var unga och välte midsommarstången på midsommaraftonskvällen 🙈

Jessica K 2021-06-16 - 09:15

Det härligaste sommarminnet är när dottern går på stranden och inser hur mycket spännande det finns att hitta och se. Det är fina stenar, små snäckor, en och annan liten spigg i vattnet, konstigt (och lite äckligt) sjögräs m.m. Det är himla mysigt på stranden!

Carolina Olsson 2021-06-16 - 09:43

Mitt roligaste sommar minne är när jag skulle campa på Värmdö min första sommar i Stockholm. Jag och en tjej som jag nyligen lärt känna som också var från västkusten ville komma bort från storstan. Vi åkte ut till Värmdö som vi hade noll koll på att det var så stort. Fick gå i över en mil och då våra telefoner dog. Var osäkra på att hitta till campingplatsen. Så vi gick och gick…. Väl vid Campingplatsen satte vi upp vårt tält och allt flöt på bra. Två singeltjejer som på slutkvisten lyckades få tag i två riktiga hunkar. Hunkarna tyckte vi var duktiga som satt upp ett så bra tält. Gissa om vi 20 åriga tjejer var stolta….

Dock så började det regna ja rent av spöregna på kvällskvisten och på morgonen ringde en av killarnas mobil.
Jag försöker då resa mig och märker att hela tältet har rasat över oss och vi är dyngsura.
Det var den midsommaren. Vi hörde aldrig av grabbarna efter det…..

Helena 2021-06-16 - 10:19

Mitt roligaste sommarminne är då jag behövde köpa ny solglasögon. Jag hade ett par som jag inte var nöjd med, inte snygga och satt oskönt, och gav mig iväg för att köpa nya. Hittar ett par i en butik som jag tycker känns bra, och åker nöjd hemåt. Väl hemma märker jag att det är ett par EXAKT likadana som de jag redan hade och inte var nöjd med! Så knäppt! Sedan dess har jag inte investerat i några nya. 😊

Pernilla Wulff 2021-06-16 - 10:32

Mitt roligaste sommarminne..
Helt klart första sommaren som myndig.
Jag hade där och då hela livet framför mina fötter. Jag var oslagbar OCH jag avverkade min första 3 veckors utomlandssemester i Barcelona och Ibiza, tillsammans med mina 10 närmsta vänner! AMAZING!

Nu är man äldre och har egna barn så prioriteringen ser ganska oegostisk ut 😂

Tack för en superbra blogg på daglig basis.

Malin 2021-06-16 - 14:29

Mina bästa sommar minnen är när vi åker till polen. Ett land jag verkligen 🥰
Trevliga människor och helt underbart att utforska. Förra året var vi på 2 spa ställen kruklin och ostrowo magiska ställen vid vattnet och lugnt och skönt. Hela familjen njöt och hämtade ny kraft. Min son på 11 år sa att spa med bad och lugn och ro är det bästa som finns . Och så kan man vara där som familj. Så sant 💕

Carolina 2021-06-16 - 15:56

Bästa sommarminne var när vi för första gången skulle campa med familjen. Vi hade förberett allt men förväntande oss inte för regn. Vi var med i tältet och idag skrattar vi åt det.

Linda Halldin 2021-06-16 - 16:46

När sonen och jag cyklade i Wãgòrzeliskò som är ett urskogsreservat vid Gdynia, Polen. Helt magiskt och fantastiskt natur!💚

Ida Andersson 2021-06-16 - 18:14

Det var när jag och min syster åkte på en roadtrip i södra Sverige. Hitta många fina ställen som vi längtar tillbaka till speciellt Österlen och vi hade turen att få fint väder hela resan ☀️

Julle 2021-06-16 - 19:26

Mitt roligaste sommarminne är när jag var på sommarläger som barn och en fågel lyckades bajsa i min panna när vi var påväg ner till havet för ett morgondopp. Lägerledaren sa hur jag skulle gå då jag blundade resten av vägen och sedan gick rakt ut för kanten på piren och ner i vattnet. Det var så härligt att landa i det svalkande och rena vattnet och alla småtjejer skrattade gott åt mig! 😂

Emma Boström 2021-06-16 - 20:19

Mitt bästa sommarminne var när jag fick reda på att jag var gravid. Vi hade försökt i flera år och första dagen på semestern plussade jag. Idag är sonen fyra år och varenda sommar sen dess har varit de bästa i livet 🙂

Michaela 2021-06-16 - 21:42

Medlem nu 😁 ett av mina bästa sommarminnen är när jag började dagen med att åka med min bästa vän till Vättern och låg och njöt av solen i några timmar. Fortsatte dagen hemma hos min syster emd god mat och kubb efteråt och hyn rjade hetta och blev rödare och rödare under kvällen haha! En typisk underbar dag 😍☀️

Anette 2021-06-16 - 22:20

Jag tror att mitt/vårt roligaste sommarminne blir i år! För första gången har vi ett eget hus att åka till, på landet 🙂 Vår oas. Ett gammalt välbevarat missionshus med en alldeles lagom naturtomt. Vi har redan haft barn o barnbarn där på besök (vi har fått våra 2 doser vaccin). Känns underbart med alla ”naturljud”! Fågelkvittret, råbocken som skäller om kvällarna, kor som råmar. Se solens upp- o nedgångar, doften av alla sommarblommor. Så skönt att bara vara i nuet och njuta av allt det fina som trots allt finns omkring oss trots restriktioner och virus. Och Cashbackshopping är jag redan medlem hos sen länge! 🙂

Alexandra Holgersson 2021-06-16 - 22:32

För två år sedan så tog vi med min mamma som då var 74 år till Öland..bilen full med kylväskor och strandleksaker
Spelade *fulmusik* Ronny & Ragge på stereon med neddragna rutor och sommarvinden i håret.
Det blev varma bad, vår cavalier king Charles spaniel som då var valp lyckades även springa in i ett elstängsel och få en stöt..tack och lov gick även det bra denna underbara sommar dag

Ella 2021-06-16 - 22:35

Bästa sommarminnet är när vi åkte till Kolmården 2017 med barnen. Vi hade bra väder och sov på 2 olika hotell och hade massa skoj. Barnen var helnöjda & glada. Första resan med övernattning med våra barn ❤

Albana 2021-06-17 - 00:14

Mitt roligaste sommarminne är första sommaren med mina tvillingar 😍 absolut oförglömlig.

Elin 2021-06-18 - 07:30

För ett par år sedan när vi åkte från Stockholm med destination Nordkap Norge.
När vi väl nådde dit och hade bestämt vilken campingplats vi skulle slå upp tältet på så var det storm så det gick inte. Vi bestämde oss för att strunta i det och åka vidare mot utsiktsplatsen.
Vi märkte att det blev mer och mer dimma, det fick inte att se mer än 2 meter framför bilen. Plötsligt möttes vi av en vägbom och där skulle man betala för att få komma till utsiktsplatsen.
Vi kunde inte vända så vi betalade och åkte in.
Vi parkerade och fortfarande var det storm och bildörren liksom flög upp när man öppnade. Vi gick sedan mot utsiktsplatsen, håret blåste överallt och utsikten ja.. den enda utsikten vi fick var vit dimma som en vägg 2 meter framför oss. Vi skrattade åt hela situationen och bestämde oss för att åka mot Lofoten istället då vädret såg ut att hålla sig dåligt i flera dagar. 🤷🏼‍♀️

Beatrice 2021-06-18 - 12:25

Åååå!! Det roligaste måste vara sist jag och barnen var till Liseberg! Älskar barnens glädje och förväntan inför! 😍

Therese Englund 2021-06-18 - 16:52

Förra sommaren drog jag och ett gäng till Voxnabruk och hyrde ett gäng kanoter som vi åkte längs en massa åar och forsar. Vädret var kanon, och det var jättefin miljö runt ikring. Vi paddlade i säkert 8-9 timmar tills vi kom fram till en campingstuga som vi hade hyrt, satte oss vid grillplatsen och grillade och myste halva natten. Skaplig träningsvärk hade man dagen efter! 😂

Bo 2021-06-19 - 17:29

Bob Marley på Liseberg

Sanna Kaakinen 2021-06-19 - 22:31

Åh, det finns ju så otroligt många härliga sommarminnen!

En av mina allra bästa är nog ändå när vi överraskade min mamma med en resa till London. Det var sommaren 2019, samma år som hon fyllde 50 år. En resa till London var något vi (jag och mamma) jämt pratade om under min barndom. Då pratade vi ofta om hur gärna vi ville åka dit, och allt vi skulle göra på plats när vi väl var där. Det som etsade sig fast lite extra var dock det dyra priset. Det faktum att allt prat bara var och skulle förbli en dröm. Det var åtminstone vad jag som liten trodde.

Men när mammas 50 års dag närmade sig, då bestämde jag mig för att för första gången titta upp priset. Jag ville verkligen överraska mamma med hennes stora önskan. Det kändes som det var hennes tur att få de som hon drömt om i så många, många år.

Sagt och gjort jag tittade upp priset. Insåg där och då att det faktiskt inte alls var så dyrt som jag (eller mamma heller) för den delen alltid hade trott. Visst kostade det en slant, men absolut inte i närheten av de priser som jag som liten hade föreställt mig. Så det kändes så fint att jag tillsammans med mina syskon faktiskt kunde överraska henne med resan som hon så länge dröm om.

När vi läste upp kortet med rimmet om att hon skulle få åka, då kom glädjetårarna. Väl på plats i London upplevde vi allt som vi under min barndom pratat om. Det var en fantastiskt resa som jag kommer bära med mig så länge jag lever. Var mamma (eller jag för den delen) inte förälskade i London innan. Då blev vi garanterat det efteråt.

Kram Sanna
mammasvardag@hotmail.com

Ikväll är sista chansen att tävla! - Gratisprinsessan 2021-06-20 - 12:24

[…] till att tävla om The Body Shop-kit här på bloggen och om ett Ida Warg-kit på min Instagram. Det är sista chansen idag 20/6 vid midnatt. […]

Nicki 2021-06-20 - 13:18

Åkte förra veckan till Norrland och besteg Kebnekaise med min partner. Detta pga att det är corona och ville gå på ”hemester” istället. Det var en ny milstolpe, superskoj! 🧗🏼‍♀️

Lotta 2021-06-20 - 13:54

Mitt roligaste sommarminne var för fyra år sedan när jag gifte mig med min man. Vi hade bjudit in släkt och vänner som kom från olika städer och länder. Det var en fantastisk dag fylld med glädje och kärlek (och en hel del tequila). Jag är tacksam att vi kunde fira denna dag med våra nära och kära.

Anna 2021-06-20 - 15:15

Roligaste tolkar jag som mest humoristisk/dråpligast. Var igår, sonen och en kompis, 5 och 7 år gamla, skulle upp på en flytmadrass i poolen och jag skrattade så tårarna rann! 😂

Louise adolfsson 2021-06-20 - 15:26

Mitt roligaste sommarminne är när jag och mamma skulle åka på tjejresan till Kreta för 5 år sedan. Vi skulle ha lite ”after beach” på balkongen och hade köpt en flaska rödvin på Lidl för ca 40kr som var supergott, vi hade hittat ett kap med andra ord tyckte vi :p Vinet var ju så gott så vi drack upp den där flaskan och blev lite härligt fnissiga, när det var dags att gå och lägga sig och vi hade tvättat ansiktet och skulle smörja oss sa jag till mamma, ”gud va den här ansiktskrämen luktar eukalyptus och mint” och på morgonen när vi vaknade visade de ju sig att vi hade smörjt in våra ansikten med fotkräm 😂 vi kan än idag skratta åt det där minnet och Lidlvinet 😂😍

Gratisprinsessan 2021-06-22 - 13:58

Grattis Louise! Du har vunnit tävlingen. 🙂 Jag skickar dig ett mail.

Ida Isaksson 2021-06-20 - 16:38

Mitt roligaste sommarminne är från den dagen när jag tog studenten! Allt roligt hände då och världen låg under mina fötter. Utomlands för första gången, härliga sommarkvällar med familj och vänner. Dagen som student firades rejält och jag kan inte minnas en bättre kväll!

Cecilia 2021-06-20 - 18:46

2018 när vi var i Änglelholm och campade. Varm sommarkväll som vi satt på stranden till midnatt, delade en flaska rosévin och kvällsbadade. Hela stranden full med folk och kändes som man var utomlands.

Sandra 2021-06-20 - 21:22

Mitt bästa sommarminne är nog när jag var i Toronto med familjen för några år sedan under sommaren. Vi bodde hos några släktingar och det blev en hel del sol, bad, shopping och roadtrips, bland annat till Niagara Falls vilket var så himla vackert (rekommenderas starkt)!! Jag kom ihåg att det var hela 36 grader den dag vi var och besökte Niagara (jag som trodde att det typ inte kunde bli så varmt i Kanada).

Linnea 2021-06-20 - 21:50

Min roligaste sommar var den då jag fyllde 12 år och precis hade fått mitt första husdjur: ett marsvin. Jag var så lycklig över min nya bästis.

Nazanin 2021-06-20 - 21:53

Kommer ihåg att det var första sommarlovs dagen och vi var ute och reste med bilen. Vi stannade på en mack för att rasta hunden (en väns hund) och köpa glass. Min lilla kusin som åkte med oss var besatt av hundar. Jag kommer ihåg att min pappa stoppade hunden i transportburen och stängde igen. Vi såg att min lilla kusin sprang och satte sig i bilen. När vi alla satte oss så satt mamma o pappa där framme då pappa körde. Jag tänkte aldrig på att min lilla kusin inte satt i sin bilbarnstol. Trodde att han hade gått och satt sig på de andra sitsen (vi hade en 7-sitsig bil, vilket innebär att man har två extra stolar där bak). Jag tänkte inte mer på det. Efter en stund vänder sig min mamma om för att fråga varför det var så tyst där bak. Om min kusin hade somnat. Jag sa att han inte satt i sin stol. Mina föräldrar blev helt panikslagna. Pappa tvärnitade och började fråga varför jag inte sa något. Helt plötsligt så ropar min kusin att han sitter i hundburen för hunden var ensam och behövde sällskap (vi ska inte prata om hur tajt de hade det i buren) 😂.
Vi alla började skratta och det blev verkligen en minne vi sent glömmer.

Kristina B 2021-06-20 - 23:44

Ett härligt och nytt minne är när jag och mina två tonåringar tog ett spa dygn i Tylösand för två veckor sen. Mysiga bad, fantastisk mat och rofylld vandring längs med sandstranden. Att bara få koppla av från vardagen i den ljumma sommarvärmen och få umgås med och få tonåringarna att glömma sina mobiler…. Toppen!

Kommentarer är avstängda.