Allmänt

Smakbox – Jubileum

smakbox jubileum original

Häromdagen kom min första Smakbox på vääääldigt länge! Jag beställde Jubileumsboxen (Original) i början på april så det var kul när den dök upp och det var dags att öppna. 🙂 Kul att smaka lite nya produkter igen!

Rigi Mini försöker konkurrera med Kinder och det går inte så bra, inte alls lika goda. 😛 Radiobilarna var inte heller goda haha. Har inte hunnit smaka mer än så. Annars var det många användbara grejer med! Dock så funderar jag på att byta inriktning på boxen till nästa gång.

Smakbox rabatt: Vill du också testa Smakbox? Med min värvningskod nphrnb får du 50 kr rabatt på din första box. Gäller t.o.m. 15/5. Även jag får rabatt på min kommande box.

Är det några av er som fortfarande prenumererar på Smakbox? 🙂

+8

6 Kommentarer

Kommentera här!

 • Reply
  Rebecca
  2021-05-05 at 08:30

  Ja, jag älskar när den kommer och det mesta brukar vara användbart. Jag har dessutom det kalla tillägget och det höjer boxen många snäpp tycker jag! Balans är i mitt tycke den bästa, mer onyttigt i de andra.

  • Reply
   Gratisprinsessan
   2021-05-05 at 12:30

   Har funderat på kylt & fryst också, verkar extra spännande 😀

 • Reply
  Paula
  2021-05-05 at 19:13

  Blivit rätt så besviken de senaste boxarna, speciellt av denna som ändå skulle vara extra bra! Mest drycker, mini påsar med kaffe/marinader, smågodis och tuggummin som jag ändå aldrig hade köpt, trots att jag hade inriktning måltid :/

  • Reply
   Nathalie
   2021-05-05 at 22:26

   Håller med!

 • Reply
  linn
  2021-05-07 at 10:23

  Lidl har Kinder Mini av deras egna märke, Ungarna märker ingen skillnad men plånboken gör det.

  • Reply
   Gratisprinsessan
   2021-05-07 at 10:27

   Tack för tipset 🙂 Måste smaka då ju! Kinder är ju rätt dyrt.