Gina Tricot rea!

Tips

Spara pengar på matinköpen!

- Innehåller annonslänkar för Amazon & Fyndiq -
kupongsamlare gratisprinsessan

“Hur sparar jag pengar på matinköpen?” Det är en av de frågor jag får oftast. Själv sätter jag mig ner varje söndag och planerar kommande veckans inköp genom att gå igenom reklambladen. Det är ett perfekt sätt att få ner matkostnaderna! 😃👌 Finns det även en kupong som går att kombinera med priset så blir det ju så klart ännu billigare!⁠

  • Skriv ner en lista med varor som har bra priser & jämför priserna mellan butikerna. (Att köra runt för enstaka bra priser sparar du inte pengar på dock!)⁠ Du kan kolla digitala reklamblad/priser på t.ex. Kampanjveckan eller ladda ner appen Matpriskollen. Gör en veckomatsedel efter veckans utbud!
  • Kolla jämförpriset i butik om det faktiskt är billigare. Var uppmärksam. T.ex. kan det ibland vara så lurigt att storpack är dyrare än mindre!⁠
  • Bunkra! Är det riktigt bra pris och om du har ekonomisk möjlighet – köp fler, speciellt om det har lång hållbarhet! Tänk framåt! Då behöver du inte köpa till ordinarie pris när det krisar.⁠⁠

Kupongsamlare

Jag använder mig av en kupongsamlare för att organisera mina kuponger. Det är en liten folder/mapp med flikar där har jag delat in kupongerna i olika kategorier. Jag köpte min 2014, för 7 år sedan alltså, på eBay för ca 16 kr med frakt! 😛 (På den tiden var det ingen tull.) Numera kostar de lite mer. Mappen är lagom stor och går lätt ner i väskan, man får plats med rätt många kuponger!

Tips: Det går även att hitta liknande kupongsamlare på Amazon. Tänk på att det ska vara i storleken A6. Det finns även kupongsamlare på Fyndiq, men den kostar rätt mycket.

gratisprinsessan kupongsamlare

Det medföljer små lappar man kan skriva på till flikarna. Jag gjorde det först förhand men ersatte dem sedan med lappar jag skrev ut med min Dymo. 🙂

organisera kuponger - rabattkuponger - kupongsamlare

Nu under pandemin har det inte blivit så mycket kupongletande så jag har inte så många. Behöver dessutom rensa ut gamla som gick ut i årsskiftet.

Brukar du också göra som jag? Planera veckans inköp och kolla rabattkuponger? 😄⁠

+16

2 Kommentarer

Kommentera här!

  • Reply
    Felicia
    2021-02-02 at 21:25

    Jag läste din blogg redan då, och jag köpte exakt en sådan där för ungefär samma pris som använt än idag 🙂